AlIisTeR Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Cine vrea ca luckyfer666 si Suckkar666 sa dispara postati aici unul eu nu am nimic cu ei dar deja sunt enervat la culme de acesti egoistii cu gura mare care fac ce vor ma doare capul la cat aud ca astia 2 fac imbajocura ! 1
VIBER Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nu pot sa zici decat no commet :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Cum au intrat in p.d. tare curios sunt...................
KNUTZ Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Lucy a fost in regula pana acuma,si Sucaar,dar de cand in departamente vad ca au inceput cu suferinte,si mai ales eugen ala mare ratat
Eugen Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Astia 3, trece-mă pe lista :* maxim va dam pana invitați sa conduceti.
Rexxo Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nu pot sa zici decat no commet :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Cum au intrat in p.d. tare curios sunt................... Si eu sunt foarte curios :-? In fine, afara din Stefan cel Mare!
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Ma oameni nu este vorba de condus nu cred ca ti-as face post sa mi-ai luat permisul dar la toata lumea comentati sunteti supremi destepti deja nu mai am chef de voi sper sa posteze cat mai multi sa vada si shad9w ...poate va lua masuri.
SucAAr Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Frate ma jur daca am pata pe vreunu, nu sunt suparat pe niciunu =))) Dar daca mergeti pe contrasens va iau permisul, imi fac datoria. Deasta am vrut sa intru in PD ... Gresesc, platesc.. nu e problema :) Tibi si Shad0w astept raspuns din partea voastra, sper sa nu fie o sanctiune prea dura ca suntem activi si ne facem treaba ! Multumim
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) Poti sami ei permisu de o 100 de ori nu ma doare capu de asa ceva,dar comportamentu,si comentarile voastre supreme ma enerveaza la culme ! Edited April 11, 2013 by AlIisTeR
Cloud. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 @ AlIisTeR tu esti nab rau prietene, ce post e asta ma?:)) tu la 22 nu trebuia sa fi in pat? sau esti de pe telefon?:))Â
VIBER Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 @ atat pot sa zic PREA MULT EXCES DE ZEL...............................Â
Trevor Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Cat timp baietii isi fac treaba dece va luati de ei ? Daca credeti ca au facut ceva in neregula ->Â Police Departament - Reclamatii Police Departament. Edited April 11, 2013 by sinnerzew
Eugen Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Poti sami ei permisu de o 100 de ori nu ma doare capu de asa ceva,dar comportamentu,si comhttp://bugged.ro/topic/5961-toti-cei-ce-aveti-prb-cu-luckyfer666-si-suckar666-postati-aici-poate-shad9w-isi-va-dea-seama-ce-egoism-au-astia-2-in-ei/?do=findComment&comment=54109entarile voastre supreme ma enerveaza la culme ! Îți mulțumim pentru părerea ta, dar nu ne pasa. Data viitoare spăla-te pe dinti înainte sa dai reply.
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 @SINEREZEW nu am sp ca nu isi fac treaba asta nu pot sa spun dar comenteaza prea mult playerilor am vazut asta pacat ca nu am facut poze ... Si Cloud estii un naab ! Te-o lasat micata cu jumatate de ora mai mult si comentezi:))
Trevor Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Bine va fac, daca nu stii sa conduci, nu ai ce cauta la volan. PS: Acum vreo 2-3 zile am facut un event si am primit 50 sms-uri ca nu pot ajunge la event deoarece nu au PERMISE.
Cloud. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) AlIisTeR esti mare smecher in fata calculatorului lache. Mai bine ai tacea ca traiesti degeaba, muratura. Edited April 11, 2013 by Cloud.
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Ma amarule pleaca si ia somn sa te poti trezi dimineata sa mergi la munca cu ziua ca sarantocii sa ai bani de tigari si bere ca sarantocii :)))):)))
Cloud. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Nu stiu zau care da la sapa, eu sau tu. La ce fata de bidon turtit ai, nu mai are rost sa traiesti. Du-te leaga-ti o sfoara de calorifer, pune-o pe gat si arunca-te orizontal. Good luck. Edited April 11, 2013 by Cloud.
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Naab asta cu caloriferu ai furatoo,ce sa mai vb de tn ca cred ca ala din poza de profil esti tu gay-ule !
Cloud. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Eu nu fur, eu gandesc. "ca cred" aia e poza din SA:MP, dar la logica ta..Nu stiu ce anti virus o avut m*** ca te-o nascut..Â
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Cred ca esti cam naab iti mai spun odata,nush cine te-o bagat in discutie,si nu discutam de mame ci de SA:MP ca daca era vb de mame ata cred ca e la 2 metri ...fa bine dute culcate si nu-ti mai baga nasu ala de piropopircanitoi in topicurile mele !
Cloud. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Daca te uiti mai sus, ai mentionat-o pe mama .. Si un sfat de la mine, mai invata limba romana ca te faulteaza . N00b ! ^_^
Rossi Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Gata ma terminat cu off - topic.. ca nu o sa primeasca nici o sancatiune. Baietii isi fac treaba de politisti. Ia nu mai mergeti voi pe contras - sex sa vedeti daca va mai i-a permisul. Bagati-va la somn ca sunteti minori.
AlIisTeR Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 I'm sorry men dar nu stiam ca in loc de O se foloseste 0 acm nush da cred ca tu ai facut scoala cu aia de servici ...si,imi rezerv dreptul de a gresi gramatical nu sunt profesor,dar nai cu cine vb. Inca o data JeTT Â Pollo nu mam referit ca baieti nu-si fac treaba nu ma intereseaza ce fac ei ca politisti dar am vazut cativa playeri ciufuliti de ei comenteaza...deci inca odata nu am deschis acest topic ca nu isi fac treaba !
Recommended Posts