Jump to content

inselatorie

xadrianx

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau:xadrianx

nik-ul celui reclamat: Alin.

Detalii (+ dovezi cu poze, filme, etc):eu am facut anunt ca vand sunrise cu 960k si el a spus ca o cumpara o venit la mine eu din gresala trebuia sa dau /sellcarto id 960000 am dat 96000 si i-am spus frate te rog dami restu de bani ca m-am incurcat el o spus nu ma intereseaza tu mi-ai vanduto cu atata salut ,ia-m spus ca i fac post el o spus nu ma intere si cand am vrut sa i fac post sa oprit serverul de tot si nu am reusit. Va rog frumos vreau masina inapoi va rog frumos nu am reusit sa fac poza. Va rog sa ma ajutati.Toti banii i-am muncit cinstit la pizza delvery si cand am avut banii de masina am luato am mai strans si am vrut sa vand masina sa imi iau ceva mai bun si am vanduto da nu am stiut ca ma voi incurca ca nu o mai vindeam o tineam pana ruginea , va rog frumos stiu ca ma puteti ajuta.

Posted

O sa ai masina inapoi. Daca ai vandut-o dupa ora 12:00 (ora pranzului) o sa o ai inapoi pe cont. Incearca sa nu mai gresesti... tu nu ai dovada, adminii nu te pot crede oricand fara dovezi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.