Jump to content

[TUTORIAL] Despre Minecraft

BlackOutCRYS

Recommended Posts

Posted

minecraft-logo.gif

b_560_95_1.png

Ce este Minecraft ?

Minecraft este un joc de tipul sandbox , in care scopul este supravietuirea . In acest joc , poti sa contruiesti orice doresti cu diferetele unlte , blocuri si sisteme disponibile ; poti sa explorezi ( modul adventure ) , poti doar sa creezi ( modul creative ) , poti sa joci hardcore ( modul hardcore , death = game over ) si mai este si modul multiplayer , in care poti sa joci alaturi de mai multi jucatori . 

Cand a fost facut?

Jocul a fost publicat in 2009 , luna mai , de catre Markus Persson ( Notch ) , in cadrul companiei Mojang . Acum , versiunea jocului este 1.4.6. , fiind disponibil si pentru Android , iOs si Xbox . 

Cum joc pe server-ul buGGed ?

Descarcati jocul din link-ul de sus (DOWNLOAD GRATIS), intrati in shortcut-ul de pe desktop creat ( Minecraft ) , asteptati sa se incarce . 
Introduceti la Username numele dorit , cu acesta va veti loga si juca pe server . 
La memory allocation lasati pe Auto , apasati Force Update pentru a va actualiza versiunea de joc la ultima .
Asteptati sa se incarce , in joc selectati categoria Multiplayer , va duceti la Add Server , la Server Name scrieti ce doriti , iar la Server Adress copiati adresa :  94.52.93.83:25565 /  mc.bugged.ro . 
Daca serverul este online , intrati pe el , tastati /register parola repetaparola   , apoi /login <parola> .

Cum imi pun protectie la o bucata de pamant ? 

Protectie va puneti cu ajutorul cubului de iron/gold/diamond , care se face din 9 bucati de minereul respectiv . Puteti gasi aceste bucati de minereu la shop , sau in pamant sub forma de resurse.
Comanda /ps help va ajuta .

Cum fac cufere/usi/furnale/sign-uri private ? 

In cele mai multe cazuri acestea se fac automat private , dar puteti tasta comanda /cprivate apoi left click pe ce vreti sa puneti protectie privata .  Puteti da acces unui jucator la cufarul / usa / furnalul / sign-ul privat cu ajutorul comnezii /cmodify 

Am voie sa stric lucruri care nu-mi apartin ?

Nu , nu aveti voie sa furati/stricati ( grief ) lucruri care nu va apartin , adica case , constructii , cufere , usi etc. . Aceasta actiune se pedepseste cu ban . 

Comenzi folositoare in joc .

/ps help - informatii despre protectie
/kit tools - primesti un kit de instrumente necesare
/sethome , /home va setati casa , respctiv mergeti acasa 
/spawn - va duceti la spawn
F5 - intrati in modul 3rd person view .
F3 - vedeti un grafic cu informatii folositoare
F2 - faceti screenshot 
E - va acceseti inventarul
2 x W - sprint
T - chat
...

!!! Majoritatea itemelor le craftati in crafting table , acest crafting table il faceti din 4 wooden planks in tabelul din inventar ( tasta E ) . Wooden planks le faceti din lemn .

___________________________________________________________________________________________________

Ca sa jucati pe server , trebuie sa apareti in white-list ! Click AICI

*acest tutorial a fost facut de mine pentru o alta comunitate acum ceva timp , l-am adaptat server-ului curent :) .

*l-am postat in lipsa unuia mai bun , am vazut ca sunt multi jucatori care au nevoie de un astfel de tutorial .

Posted

Descarcati jocul din link-ul de sus (DOWNLOAD GRATIS), intrati in shortcut-ul de pe desktop creat ( Minecraft ) , asteptati sa se incarce .

Nou link de descarcare ! Cel vechi folosea o versiune mai veche,la care dadea errori.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.