BlackOutCRYS Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 SITE OFICIAL Crafting Idei de case Resurse Minecraft Ce este Minecraft ? Minecraft este un joc de tipul sandbox , in care scopul este supravietuirea . In acest joc , poti sa contruiesti orice doresti cu diferetele unlte , blocuri si sisteme disponibile ; poti sa explorezi ( modul adventure ) , poti doar sa creezi ( modul creative ) , poti sa joci hardcore ( modul hardcore , death = game over ) si mai este si modul multiplayer , in care poti sa joci alaturi de mai multi jucatori . Cand a fost facut? Jocul a fost publicat in 2009 , luna mai , de catre Markus Persson ( Notch ) , in cadrul companiei Mojang . Acum , versiunea jocului este 1.4.6. , fiind disponibil si pentru Android , iOs si Xbox . Cum joc pe server-ul buGGed ? Descarcati jocul din link-ul de sus (DOWNLOAD GRATIS), intrati in shortcut-ul de pe desktop creat ( Minecraft ) , asteptati sa se incarce . Introduceti la Username numele dorit , cu acesta va veti loga si juca pe server . La memory allocation lasati pe Auto , apasati Force Update pentru a va actualiza versiunea de joc la ultima . Asteptati sa se incarce , in joc selectati categoria Multiplayer , va duceti la Add Server , la Server Name scrieti ce doriti , iar la Server Adress copiati adresa : 94.52.93.83:25565 / mc.bugged.ro . Daca serverul este online , intrati pe el , tastati /register parola repetaparola , apoi /login <parola> . Cum imi pun protectie la o bucata de pamant ? Protectie va puneti cu ajutorul cubului de iron/gold/diamond , care se face din 9 bucati de minereul respectiv . Puteti gasi aceste bucati de minereu la shop , sau in pamant sub forma de resurse. Comanda /ps help va ajuta . Cum fac cufere/usi/furnale/sign-uri private ? In cele mai multe cazuri acestea se fac automat private , dar puteti tasta comanda /cprivate apoi left click pe ce vreti sa puneti protectie privata . Puteti da acces unui jucator la cufarul / usa / furnalul / sign-ul privat cu ajutorul comnezii /cmodify Am voie sa stric lucruri care nu-mi apartin ? Nu , nu aveti voie sa furati/stricati ( grief ) lucruri care nu va apartin , adica case , constructii , cufere , usi etc. . Aceasta actiune se pedepseste cu ban . Comenzi folositoare in joc . /ps help - informatii despre protectie /kit tools - primesti un kit de instrumente necesare /sethome , /home va setati casa , respctiv mergeti acasa /spawn - va duceti la spawn F5 - intrati in modul 3rd person view . F3 - vedeti un grafic cu informatii folositoare F2 - faceti screenshot E - va acceseti inventarul 2 x W - sprint T - chat ... !!! Majoritatea itemelor le craftati in crafting table , acest crafting table il faceti din 4 wooden planks in tabelul din inventar ( tasta E ) . Wooden planks le faceti din lemn . ___________________________________________________________________________________________________ Ca sa jucati pe server , trebuie sa apareti in white-list ! Click AICI *acest tutorial a fost facut de mine pentru o alta comunitate acum ceva timp , l-am adaptat server-ului curent :) . *l-am postat in lipsa unuia mai bun , am vazut ca sunt multi jucatori care au nevoie de un astfel de tutorial .
V3RSU Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Descarcati jocul din link-ul de sus (DOWNLOAD GRATIS), intrati in shortcut-ul de pe desktop creat ( Minecraft ) , asteptati sa se incarce . Nou link de descarcare ! Cel vechi folosea o versiune mai veche,la care dadea errori.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.