paulpaul600 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick-ul tau:SkizzoSkillLevel-ul detinut:25Nick-ul celui reclamat:Kunter.CaponeO descriere a situatiei:Pai noi am dat war...aveam war Grove Street si Corleone...si el vine si se baga ne omoara si cand incercam sa tragem in el nu moare...Dovezi (poze, video, etc.): Uitati 5 poze cum nu murea ...http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/d8w7zgg/a20017ab/
ViewS Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Si eu trageam din spate numai dupa el..am tras 50 gloante cu M4..in el si nu a murit...
Ville.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Mă mai pui mult să învârt capul la 90 grade ? Pentru inteligenţii ca tine se numeşte desync.
Alexander.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nu cred că (,) Kunter făcea dm aiurea pe voi, este un player exemplar şi îl cunosc de mult timp. Eu ştiu că voi aveţi ceva cu clanul .Capone, dar acum nu trebuie să veniţi cu tot felul de aberaţii şi să vă arătaţi idioţenia întregii comunităţi, deoarece voi vă faceţi de râs. Nu are "hack" de viaţă, avea desync. La war-ul acela ţin minte că am omorât 2 grove cu 0 hp, fără să observ că nu mai am viaţă, Pollo venea şi omora câte 4-5 oameni deodată şi nu-i scădea hp. Nimeni nu avea niciun hack, pur şi simplu aveau desync.
LeR Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Voi nu vedeti ca el nu se misca? Probabil era AFK, dead. Dar nu aparea semnul de AFK de la lag sau vreun bug. Si daca era dead, de la distanta nu se vede cum iti scrie pe cap [dead] cand esti mort. Oricum, dupa ce faceti clar DM mai faceti si post? Daca el va face acuma post cu dovezile voastre ca faceati DM pe el, e bn? Nu cred că (,) Kunter făcea dm aiurea pe voi, este un player exemplar şi îl cunosc de mult timp. Eu ştiu că voi aveţi ceva cu clanul .Capone, dar acum nu trebuie să veniţi cu tot felul de aberaţii şi să vă arătaţi idioţenia întregii comunităţi, deoarece voi vă faceţi de râs. Nu are "hack" de viaţă, avea desync. La war-ul acela ţin minte că am omorât 2 grove cu 0 hp, fără să observ că nu mai am viaţă, Pollo venea şi omora câte 4-5 oameni deodată şi nu-i scădea hp. Nimeni nu avea niciun hack, pur şi simplu aveau desync. Pollo are PC castigat la pufuleti cu surprize. Si cand era lider tot asa facea.
paulpaul600 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Voi nu vedeti ca el nu se misca? Probabil era AFK, dead. Dar nu aparea semnul de AFK de la lag sau vreun bug. Si daca era dead, de la distanta nu se vede cum iti scrie pe cap [dead] cand esti mort. Oricum, dupa ce faceti clar DM mai faceti si post? Daca el va face acuma post cu dovezile voastre ca faceati DM pe el, e bn? In primu rand aveam voie ca el cu cateva secunde sa facem ss tragea in noi....si daca vin civili la war si dau in noi avem dreptu sa ii omoram....
LeR Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 In primu rand aveam voie ca el cu cateva secunde sa facem ss tragea in noi....si daca vin civili la war si dau in noi avem dreptu sa ii omoram.... Bine, aveti dreptul, da' trebuie sa ai si dovezi... nu doar dovezi ca nu moare.
LikEe Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ce reclamatie e asta? LOL? Aveti dovezi cumva ca el va omorat? - NU. Probabil ca avea desync/ceas blocat , eu l-am vazut la war cand statea acolo si nu s-a miscat de loc de la inceputul warului.
Rossi Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Bine, aveti dreptul, da' trebuie sa ai si dovezi... nu doar dovezi ca nu moare. Cel mai bagacios mutant.. Peste tot te bagi.. vezi sa nu ai tu pc din fag.. n-ai ce manca si vorbesti cu mine. Fortza grove. SI da alexander. omor 5 care e problema? daca imi permit.. nu cum zici tu ca tu cu justin.capone ati omorat 18 la war.. oti fi voi maestrii intre ghilimele dar nici chiar asa.
Iva Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ma frate intelegeti E LAG PE SERVER e a 15 oara cand faceti reclamatii uitati-va frate si la alte reclamatii si o sa vedeti same shit :| Intelegi odata
Kunter.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ba voi sunteti prosti? ati auzit de desnyc? mor ba =))))))), sa va dau pozele de la Warul de ieri cand trageam 10000 in pollo? =)), app ai invetant frumos mincuna cica am venit sa va omor, tu crezi ca nam ce face?, sob?, daca aveam eu sob aveam 1000000000000$, clar?, eu nu folosesc S0B.
LikEe Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Uite , deoarce imi permit sa imi bat joc de fraieru de PoLLo. Uitati cel mai talentat player lagar de pe tot serverul - E CIUDAT DEOARECE LA FIECARE WAR POLLO ARE DESYNC , IAR CAND NU E LA WAR NU ARE DESYNC.
ViewS Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Voi nu vedeti ca el nu se misca? Probabil era AFK, dead. Dar nu aparea semnul de AFK de la lag sau vreun bug. Si daca era dead, de la distanta nu se vede cum iti scrie pe cap [dead] cand esti mort. Oricum, dupa ce faceti clar DM mai faceti si post? Daca el va face acuma post cu dovezile voastre ca faceati DM pe el, e bn? Pollo are PC castigat la pufuleti cu surprize. Si cand era lider tot asa facea. LeR .. ;) Stai calm...nu are ce cauta la war daca nu e in nicio mafie legata de WAR ! Si nu vorbii de Pollo , ca nu are pc castigat la pufuleti stai tu calm ;) Tu ai grije de calculatorul tau si taci acolo ;) LeR. Vezititi tu de internetul tau care e prin creanga de corcodus .
LeR Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Uite , deoarce imi permit sa imi bat joc de fraieru de PoLLo. Uitati cel mai talentat player lagar de pe tot serverul - E CIUDAT DEOARECE LA FIECARE WAR POLLO ARE DESYNC , IAR CAND NU E LA WAR NU ARE DESYNC. De asta ce mai zici PoLLo? Deaia nu vreau eu sa vin in mafii.. toata ziua posturi, cearta, reclamatii.
Kunter.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Edit:, ia pollo rupe S0Bu: =)) http://imgur.com/a/aeydr Scuzati cele 2 avatare inutile.
AleXuTzU Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 PoLLo,taci dqu ca aveai un lag cat tot serveru,cand eram eu in grove si aveam war cu corleone aveai un lag.....si nici nu dadeai rr cand vedeai...lasa fitzele de hipopotam.
elys2 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hmm as zice ca e nevoie de ScreenShot dar daca tot Grove Street a fost acolo si raspund toti ca Kunter.Capone nu murea si el ne omora pe noi dc sa mai fie nevoie de SS? cand sunt 30 martori.
Alexander.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hmm as zice ca e nevoie de ScreenShot dar daca tot Grove Street a fost acolo si raspund toti ca Kunter.Capone nu murea si el ne omora pe noi dc sa mai fie nevoie de SS? cand sunt 30 martori. Tu crezi că ar fi cineva atât de prost încât să recunoască? Normal că membrii Grove îşi iau apărarea între ei, iar noi lui Kunter. Atât timp cât nu există dovezi că el ar fi tras, nu poate fi sancţionat cu nimic, chiar dacă sunt sigur 100% că el nu a tras.
Kunter.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Bă stiu ca suferiti, ca va rupeam la war cand eram corlone, si toti stim ca asera o picat serverul de 2 ori lag infernal., eu nu folosesc S0B si punct., cica 30 de martori erau 2, si mai va place sa si mintiti că cica trageam in voi da ba dovezile. Cine se mai baga aiurea peste reclmatie, voi cere warn pentru el.
BiT9 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 =)))) Ce reclamatie lool :)))). Tu chair nu sti de lag? Te oftici ca te face Kunter ha :))
gigi333 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Voi cred ca vreti warn pe forum... DE CE DATI 1129412 de oameni reply daca nu aveti treaba cu reclamatia? Urmatoarea data cand se mai intampla asa , warn 20% pe forum . Kunter nu primeste nimic . AM repetat de 1000000 de ori , e de la la lag. CAND SE MAI INTAMPLA ASA DATI UN REPORT.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.