sendysss Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick-ul tau: SendyLevel-ul detinut: 25Nick-ul celui reclamat: Ionut.xcO descriere a situatiei: Imi faceam contractu linistit cand primesc wanted 6 (complice) de la ionut.xc care probabil era in pd,fbi,ng ... si dupa acceia a iesit si a intrat in grove pentru ca m-am uitat si peste 5 minute scria ca el este in grove ! l-am sunat l-am intrebat de ce mi-a zis ca a fost un salut si m-a facut fraier ! NU AM CUM SA II FAC POST LA FBI,NG,PD PENTRU CA NU MAI FACE PARTE DAR NICI LA GROVE ASA CA FAC AICI ! Dovezi (poze, video, etc.): http://i.imgur.com/JIrTpYx.jpg http://i.imgur.com/SyJa79V.jpg P.S JERICHO Daca mi-ai fi citit toata reclamatia ai fi vazut ca nu am cum sa il reclam la fbi,ng,pd pentru ca deabea iesise iar la grove sa il reclam ca ce ca mi-a dat wanted cand era in pd ??? !!!
LikEe Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Idem sendyss si eu am patit la fel. Un rata* , mai bine nu pot zice Dovada: Eram la war si dintr-o data ma vad cu wanted 6 - runner. Copii ca el nu au ce cauta pe server , mai mult il strica - MERITA WARN.
sendysss Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Idem sendyss si eu am patit la fel. Un rata* , mai bine nu pot zice Dovada: Eram la war si dintr-o data ma vad cu wanted 6 - runner. Copii ca el nu au ce cauta pe server , mai mult il strica - MERITA WARN. Merita direct ban ! De cand am intrat eu pe server si pana acum tot ,,ASA'' a ramas ion asta !
elys2 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ban pentru 2x Wanted-6? Deci in cazul meu ca fac DM ar trebui sa ma bage la "rece" real life? Cred ca glumiti daca sperati la Ban pentru Wanted gresit ...
sendysss Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Ban pentru 2x Wanted-6? Deci in cazul meu ca fac DM ar trebui sa ma bage la "rece" real life? Cred ca glumiti daca sperati la Ban pentru Wanted gresit ... Nu e vorba de wanted gresit e vorba ca urma sa fie dat afara din politie si si-a batut **** de cine a apucat si a aruncat cu wanted in stanga si in dreapta si ca este un nesimtit si atat la dus capu sa faca ! nu e topic de discuti asa ca nu te baga !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.