Jump to content

Aici veti gasi niste moduri care le-am folosit...dar nu toate!

Recommended Posts

Posted (edited)

Am decis sa fac acest topic pentru cei care au PC-uri bune, prin asta ma refer in special la placi video bune, si care vor sa isi faca GTA-ul sa arate  mult mai real.
  Cateva moduri folosite de mine sunt:

1. Project Reality mod - o serie de texturi HQ.

2.Project Obivilion - o serie de texturi care inlocuieste toata vegetatia din joc.

3. San Andreas TLAD Hud (The Lost And Damned) - este inlocuitorul hud-ului original cu cel din GTA IV

4. GTA San Andreas iCEnhancer - un ENB Series performant (doar pentru placile video bune)

6. Subaru Impreza WRX sTI 2008 Tunable-inlocuieste Sultanul.

7. Bullet Holes mod (gauri de gloante) - Un mod care lasa urme de gloante pe aproape toate suprafetele (pereti, masini, etc)

9. Fix your lag - un script facut de SannyBuilder care mareste viteza de citire a texturilor. (nu merge pe toate PC-urile)

10. Police Modpack - un pachet care inlocuieste toate skinurile si masinile politiei.

12. Brown Pride Locos Skins.

14. Nissan Silva S13 1480 - o masina facuta pentru drifturi, e de preferat sa o puneti pe o masina care nu se tuneaza full, (Nu are damage)

15. Juiced Wheeld Mod - un pachet care include doua grupuri de roti (G1 & G2) puteti instala doar unul dintre ele.

Daca aveti calculatoare slabe nu incercati aceste moduri pentru ca va vor crea un lag imens...
Astept parerile voastre, daca va plac modurile o sa revin cu mai multe...
Am sters unele deoarece nu mergeau link-urile si o revin cu ele ....
Pe mine personal m-ar interesa un mod handling ca nu am gasit...

APASA SAGEATA VERDE DACA TE-AM AJUTAT---->>>
Edited by SkizzoSkill
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.