BodaneLL Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 În acest topic membri News Reporters se învoiesc de la ședinte urmărind următorul model: Nick: Rank: Motivul învoiri: Ai făcut raport de activitate: Alte precizări: Cei care au făcut raport de activitate și nu pot veni la ședință vor primi salariu în următoarea zi! Cei care nu fac învoire la ședință nu primesc salariu dar primesc Faction Warn!
Pitiq Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick: Pitiq Rank: 1 Motivul învoiri: Un membru al familiei are prob. de sanatate, si trebuie sa merg sa il vizitez Ai făcut raport de activitate: Acum il voi face Alte precizări: Sorry ca nu pot venii
valentin123 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick: Paradox. Rank: 1 Motivul învoiri: Am antrenamente la ora cu sedinta , am postat tot . Ai făcut raport de activitate: Da. Alte precizări: Multumesc.
Deuce. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick: Deuce. Rank:1 Motivul învoiri: Plec cu parinti la munte(vacanta de 1 sapt) Ai făcut raport de activitate: DA, dar cam urat dar imi pare rau m-am grabit(sper sa primesc rank up). Alte precizări:Imi pare foarte rau ca nu pot participa la sedinta.
General. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick: general Rank:5 Motivul învoiri:chestii personale Ai făcut raport de activitate: da Alte precizări: -
BodaneLL Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 General învoit! Pitiq învoit! Deuce. învoit! Paradox. învoit!
Pitiq Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Nick: Pitiq Rank:20 Aprilie 2013 Motivul învoiri:Zilele orasului Ai făcut raport de activitate: Nu este nevoie- Rank4 Alte precizări: Nu sunt sigur daca voi lipsi, incerc sa vin.
GaZzY Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Nick:GaZzYRank:1Motivul învoiri: ma prins mama cu droguri=)),nu stiu daca pot intra.Ai făcut raport de activitate:O sa incerc sa-l postez cand se deschide topicul.Alte precizări: nici 1.
RAGGAZZO Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Nick:sEnZzZaTiERank:2Motivul învoiri:Mi sa stricat calculatorul, duminica sau luni intru!Ai făcut raport de activitate:Nu, deoarece mi sa stricat joi calculatorulAlte precizări:Acuma is la un prieten acasa, si fac invoirea!
MyhaytzaCJ Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Nick: MyhaytzaCJ. Rank: 1. Motivul învoiri: Motiv personal. Ai făcut raport de activitate: Il postez maine dimineata. Alte precizări: Atat.
LeR Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Nick: AK.LeR Rank:6 Motivul învoirii*: Ziua unui tovaras. Plec la baut Ai făcut raport de activitate: Cica da Alte precizări: Bafta
Kaufe Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nick: Kaufe Rank: 1 Motivul învoiri: Am meditatii Ai făcut raport de activitate: Da Alte precizări: pai, nimic.
Alex.Tkd Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nick: Alex.Tkd Rank: 1 Motivul învoiri: Maine am teza la romana si vreau sa invat bine. Nu sunt sigur 100%, dar daca voi termina de invatat voi fii prezent. Ai făcut raport de activitate: Nu, deoarece doar ieri am intrat in factiune. Alte precizări: Stiu ca e o pierdere imensa ca nu voi putea fii prezent la prima mea sedinta din NR, dar trebui sa invat la romana... Sper ca liderul sa ma inteleaga si sa nu ma ia in ochi rai.
Emy98 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nick:Emy666 Rank:1 Motivul învoiri:Trebuie sa plec de acasa. Ai făcut raport de activitate: Nu, deoarece am intrat acum o zi! Alte precizări: -
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.