Relax. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick-ul tau:Relax. Nick-ul celui reclamat:Secret. Detalii (+ poze, video, etc.):Deci raw a intrat inaintea mea cu o zi,eu am intrat dupa,astazi am iesit din factiune mi-am dat demisia mie mi-a dat FP,iar lui care nici nu are 7 zile nu i-a dat FP sper sa se ia o masura !
secrettt Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick-ul tau:Relax. Nick-ul celui reclamat:Secret. Detalii (+ poze, video, etc.):Deci raw a intrat inaintea mea cu o zi,eu am intrat dupa,astazi am iesit din factiune mi-am dat demisia mie mi-a dat FP,iar lui care nici nu are 7 zile nu i-a dat FP sper sa se ia o masura ! Ai depus cererea de demisie http://bugged.ro/topic/25-yakuza-demisii/page-12 Ce spune regulamentu la lider: Perioada de teste dureaza 3 zile, 3 zile in care membrul nu are voie sa faca niciun fel de greseala. Daca acesta o face, se poate scoate din factiune, insa fara FP, iar in cazul in care isi depune demisia acesta se poate scoate cu FP.
Tibi Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Inainte sa faci o plangere inutila, documenteaza-te.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.