Jump to content

Reclamatie- Kick- Dm aiurea

Sound

Recommended Posts

Posted

Kick si MIHAITAZEW au facut dm azi..m-au omorat si pe mine , si pe EWR ( NG ) si pe Endios ( NG ) , si ei pot sa confirme!

Posted

:) am dat rob, :) . el tee-a omorat, :)), vroiai sa te lase sa ma omori :)), ce copil esti ma , :)) vai de capu tau

Frate sti cum a sunat aia ? " Ryudo a luat o masina de la batranica si a batuto in lv ] pot confirca  :  TOTI CEI DIN TAXI [ factiunea in care sunt ] :)) . ai ss? . punel daca nu , Taci.

Posted

Pai dc ti-a bubuit ? Ca ai intrat in mine avand /find sau din cauza ca ai vrut sa-mi bubui masina ca sa ma prinda Hitmani pe care ii pui pe mine de azi de dimineata.

Posted

Pai dc ti-a bubuit ? Ca ai intrat in mine avand /find sau din cauza ca ai vrut sa-mi bubui masina ca sa ma prinda Hitmani pe care ii pui pe mine de azi de dimineata.

Frate, eu zic sa terminan eu sunt satul sa ma tot cerc, :) bn ?..  o sa iau warns sau minute de jail in fine, gata. te rog :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.