Sound Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nick-ul tau: _SoundLevel-ul detinut: 18Nick-ul celui reclamat: kickO descriere a situatiei: Vream sa merg sa dau drop,prima oara o ia pe contra sens si intra in mine apoi se da jos din masina si trage fara motiv.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/alvhr8mnr/
Sound Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Cand ce ma ? =))))))))))))) Se vede clar ca razi acolo cand intri in mine. C!us.
kick Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Si tu, ca mai calcat si mi-ai explodat masina, umblu prin lv pe jos ?
Ryudo Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Kick si MIHAITAZEW au facut dm azi..m-au omorat si pe mine , si pe EWR ( NG ) si pe Endios ( NG ) , si ei pot sa confirme!
kick Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 :) am dat rob, :) . el tee-a omorat, :)), vroiai sa te lase sa ma omori :)), ce copil esti ma , :)) vai de capu tau Frate sti cum a sunat aia ? " Ryudo a luat o masina de la batranica si a batuto in lv ] pot confirca : TOTI CEI DIN TAXI [ factiunea in care sunt ] :)) . ai ss? . punel daca nu , Taci.
Sound Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Pai dc ti-a bubuit ? Ca ai intrat in mine avand /find sau din cauza ca ai vrut sa-mi bubui masina ca sa ma prinda Hitmani pe care ii pui pe mine de azi de dimineata.
kick Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Pai dc ti-a bubuit ? Ca ai intrat in mine avand /find sau din cauza ca ai vrut sa-mi bubui masina ca sa ma prinda Hitmani pe care ii pui pe mine de azi de dimineata. Frate, eu zic sa terminan eu sunt satul sa ma tot cerc, :) bn ?.. o sa iau warns sau minute de jail in fine, gata. te rog :(
gigi333 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Kick trebuie reclamat la factiunea din care face parte.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.