Suculetzu Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Salut. Vreau sa zic ca imi doresc casa lui Cubbe/ locatie buna si e super bine facuta ( interior ) Prin acest topic vreau sa vada un admin si sa ia masuri ... sa o puna la vanzare pentru ca nu mi se pare ok sa fie a cuiva care a uitat de acest server nu ? Poze. http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/2wob62iw/993488b8/ Quote
Kazu Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Este o casa foarte frumoasa, asezare buna, interior luxos, etc.. PRO ar trebui scoasa la licitatie. Quote
Suculetzu Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Va salut din nou . As dori sa se deschida o casa de LUX pe VW si as vrea sa o am , sunt dispus sa platesc bani reali pentru aceasta casa . Pozeee.http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/5wvmsz4k/89801ddb/ Quote
Catal1n Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Suculetzu ,asta nu-i server de GF /Donatii pentru a cumpara o casa pe bani reali . Quote
Suculetzu Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Suculetzu ,asta nu-i server de GF /Donatii pentru a cumpara o casa pe bani reali . Am zis ca sunt dispus ... totusi casa e a nimanui pt bani ce nu face romanul ? Quote
GeorgeOutlaw Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Bai daca omu este dispus sa faca asta, facetii placerea :)... 1 Quote
akka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Aa da. Si eu vreau CNN LS + Infernus,Bullet,Turismo,NRG-500. + 500kk in banca si Casa lu' viciu. Va rog frumos sa ma ajutati. Quote
xBoRn Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ar fi trebuit să fie scoase multe case la vânzare... Multe case / bizz-uri. 1 Quote
Suculetzu Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Aa da. Si eu vreau CNN LS + Infernus,Bullet,Turismo,NRG-500. + 500kk in banca si Casa lu' viciu. Va rog frumos sa ma ajutati. Pe mine nu ma intereseaza ce vrei tu :) eu am zis ce vreau eu tu abereaza la ale tale ;) Quote
AlIisTeR Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Suculetzu,asculta aici , aceste case/biz-uri nu se pot face cand vrei tu,Shad9w si Tibi nu am toata ziua timp pt deastea,au de intretinut un server minunat,casele si bizzurile nefolosite o sa se faca licitatie cand este timp si se strang mai multe bunuri.Sa ma facut o licitatie de acest fell aseapta pana se face licitatie serverul va fi anuntat! Quote
Sheridan_Hector Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 @@Suculetzu Afacerile cu bani reali sun sanctionate. O sa fie si ele scoase la licitatie. Shad0w,Tibi si Setting au si iei o viata, nu vor sta acum on 24/24 ca sa faca la toti pe plac. Quote
winsi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 @@Suculetzu Afacerile cu bani reali sun sanctionate. O sa fie si ele scoase la licitatie. Shad0w,Tibi si Setting au si iei o viata, nu vor sta acum on 24/24 ca sa faca la toti pe plac. Te contrazic, shad9w n-are alta viata in afara de sa-mp. A prins radacini pe scaun :O Quote
Suculetzu Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 @@Suculetzu Afacerile cu bani reali sun sanctionate. O sa fie si ele scoase la licitatie. Shad0w,Tibi si Setting au si iei o viata, nu vor sta acum on 24/24 ca sa faca la toti pe plac. Bine bine , stiu cum e un SV roleplay la inceput ... primi primesc case bizuri care vor ele , deci vrei sa cred ca ,casa lui cubbe a fost de vanzare ? NU acel cubbe a fost printre primi si a primit-o ! Quote
SucAAr Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Va salut din nou . As dori sa se deschida o casa de LUX pe VW si as vrea sa o am , sunt dispus sa platesc bani reali pentru aceasta casa . Pozeee.http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/5wvmsz4k/89801ddb/ Am pus casa asta la sugestii server impreuna cu un bloc.. Aa da. Si eu vreau CNN LS + Infernus,Bullet,Turismo,NRG-500. + 500kk in banca si Casa lu' viciu. Va rog frumos sa ma ajutati. Casa lui viciu are cel mai urat interior, ala nu e interior de palat.. e interior de HQ :)) Quote
4N0n1m Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Am pus casa asta la sugestii server impreuna cu un bloc.. Casa lui viciu are cel mai urat interior, ala nu e interior de palat.. e interior de HQ :)) Biserica Quote
Recommended Posts