Vincent.Corleone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ai o idee? Posteaza aici si eu ma voi ocupa de propunerea dumneavoastra! Nu am pus niciun model de postare doarece nu ne mai complicam cu atatea completari de date. Atentie! Ca sa fie luate in considerare va rog sa fie scrise citet si sa aveti un limbaj adecvat. ON: Toti cei care joaca lol m-am gandit sa ne facem un clan. Doresc sa veniti cu propuneri si in aceelasi timp sa precizati daca doriti sa faceti parte din el. Quote
vladistosky Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) Ar fii o idee buna sa facem un clan copetitiv, sa avem un lider, un strateg, de ce nu. Fiecare sa joace pe un anumit post... Putem intra in tot felul de competitii ... Edited April 20, 2013 by vladistosky Quote
Jhaffy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) Buna ideea cu echipa. Am putea reprezenta serverul la alte campionate de LOL din tara sivdin afara. Propunere:Maximilian am vazut ca tu te ocupi de LOL, asa ca iti propun sa creezi un topic in care sa existe un model de inscriere daca vrei il poti pune pe asta : Forum name: Summoner's name: Contact: Ar fi mult mai multa ordine . :) Ceau Edited May 13, 2013 by J h a f f y Quote
@nmk Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 O cupa 1v1 cu premii :) Sa bagat 2v2. Urmeaza 1v1. Quote
Recommended Posts