Jump to content

Portofoliu Ville.Capone

Ville.Capone

Recommended Posts

Posted

hZRLpMA.png

m4lbfwtbvfqmovwd0gwo.gif   Textul nu e prea bun.      AuROMWz.png

5yxPAWF.png

Am mult mai multe lucrari, dar au numele altor comunitati......

O să revin şi cu alte lucrări..

Posted

2 scrisuri si un avatar? =]]

Tocmai am spus, astea sunt ce am facut astăzi, dacă vrei să-mi vezi toate creaţile dute pe RZM şi respectiv HP. Sunt 2 avatare, dar site-ul primului avatar pică mai mereu..

Posted

Mai e un .gif, dar site-ul la care e gazduita imaginea pica mai mereu.

Ville am vazut ca esti din Boston City ( Botosani), la ce scoala sau liceu esti? Poate ne intalnim ....apropo cum te cheama in realitate?

Posted

Ville am vazut ca esti din Boston City ( Botosani), la ce scoala sau liceu esti? Poate ne intalnim ....apropo cum te cheama in realitate?

Colegiul Tehnic Gheorge Asachi, mă cheamă Sorin, şi nu-mi place să-mi fac prieteni.......

Posted

Mai e un .gif, dar site-ul la care e gazduita imaginea pica mai mereu.

Tot slab, foarte slab. Nu exista vreun tutorial sa te ajute pe tine, progresezi in negativ.

Posted

Bă cap ia să te văd eu pe tine ce sti tun in photoshop .

Ce pizda ma-tii te bagi aici? Glumesc cu el ca ne stim, daca n-ai ce face baga-ti p***-n m.a-ta ca si restu' forumului. PA.

Posted

Sunt mandru de tine Ville. Parca imi amintesc acum cateva luni, cand ai venit la mine, si mi-ai zis: "Alexander, invata-ma photoshop, sunt fanul tau nr1". Se pare ca a venit vremea ca elevul sa-si depaseasca profesorul.

Posted

Sunt mandru de tine Ville. Parca imi amintesc acum cateva luni, cand ai venit la mine, si mi-ai zis: "Alexander, invata-ma photoshop, sunt fanul tau nr1". Se pare ca a venit vremea ca elevul sa-si depaseasca profesorul.

Daca cu lucrarile astea te simti depasit nu prea esti cine stie ce profesor.

• 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.