[PGL]CraZy Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Salut,sunt CraZy,si azi va voi prezenta un tutorial cum sa bagati moduri in SA;MP , am facut acest tutorial fiindca m`au intrebat vreo 3-4 colegii din Grove Street cum se bag moduri in samp,sa incepem!: 1. Trebuie sa aveti modurile in calculator. 2.Trebuie downloadati programul Spark! http://www.gtagarage.com/mods/download.php?f=2019 3. Il dezarhivati oriunde pe Disk. 4.Intrati in el.Cam asa arata 5. Apasati pe : FILE \ dupa apasati pe OPEN 6. Va duceti unde aveti Gta San Andreas/Model si acolo apasati pe Gta3.img si dupaia dati Open 7.O sa va apara niste file dupa ce ati dat Open: 8. Si prin Drag & Drop luati modurile si le puneti in chenarul cu filele acelea. 9. Dupa ce le-ati pus acolo,dati pe File si dupa pe Save! 10. Dupa ce ati urmat toti acesti pasi Inchideti programul si intrati in samp. Enjoy ATENTIE: Sa nu aveti deschiz Sampul sau Gta san andreas deschis!!!!! Daca v-am ajutat nu strica un multumesc :) 4
Ville.Capone Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Bun tutorial pentru newbie. Bun pentru Incepatorii. Dar ca mă există altul şi pentru experţi ?
xBoRn Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Tu înțelegi termenul de newbie? Începător - cel care nu este pe server nici de 1 zi și vrea să-și bage niște moduri. La faza asta post-ul este pentru +1.
Catal1n Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Bravo , frumos tutorial pentru cei care nu stiau .
[PGL]CraZy Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Se poate face si cu IMG Tool :D Da,dar asa este cel mai simplu,crede`ma!
Recommended Posts