Jump to content

Recommended Posts

Posted

A făcut C-bug,dar a afectat pe cineva?Făcea cum s-ar zice,C-bug singur.

Nu prea știu de ce l-ai reclamat,mai ești și colegul lui.

Dacă făcea DM cu C-bug atunci puteai să-l reclami.

Dar așa nu prea are niciun rost.

Posted

A făcut C-bug,dar a afectat pe cineva?Făcea cum s-ar zice,C-bug singur.

Nu prea știu de ce l-ai reclamat,mai ești și colegul lui.

Dacă făcea DM cu C-bug atunci puteai să-l reclami.

Dar așa nu prea are niciun rost.

:)) nu te ambala frt.. :) Eu l-am pus sa ma filmeze ca sa vad si eu cat de repede fac c-bug :)

Posted

Si ce vrei sa zici ca mie nu mi-a iesit bine? El a colo a folosit si click dreapta eu am folosit doar click stanga.

Posted

Si ce vrei sa zici ca mie nu mi-a iesit bine? El a colo a folosit si click dreapta eu am folosit doar click stanga.

Ce ai facut tu in video , ola nu e c-bug , poate slow , nicii aia . ! Mai invata c-bug!

Posted

Pai daca Crazy are moduri si nu se vede glonul, nu este vina mea. Va invit la HQ Groove Street sa v-a fac o demonstratie.

Posted

Oricum crezi că eşti singurul care poate să facă c-bug? sunt foarte multi care pot să facă acest lucru...

Posted (edited)

Băi, mie unul imi place pentru că eu știu că el face c-bug decând am fost amandoi in corleone.

Edited by eNdz0r.
Posted

wow ce mişto ti-a ieşit tot video :X, felicitări mane, dar pute-ai să ni-l arăţi intr-un alt topic, nu cu video ăsta plictisitor a lui crazzy :))

Noroc, asta nu sunt eu din video, este unul luat de pe youtube sa va arat ce-i ala fast c-bug :)

Poate zilele astea scot si eu unu, daca ma ajuta cineva la edit. 

Posted

wow ce mişto ti-a ieşit tot video :X, felicitări mane, dar pute-ai să ni-l arăţi intr-un alt topic, nu cu video ăsta plictisitor a lui crazzy :))

Cum sa scrii 'pute-ai' esti retard m3n?

• Upvote 1
Posted (edited)

Cum sa scrii 'pute-ai' esti retard m3n?

Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vino sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical.

ANALFABET!

Edited by PoLLo
Posted

Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vin-o sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical.

ANALFABET!

Serios? 'vin-o' ce rost are cratima aia :O zomg

Posted

Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vin-o sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical.

ANALFABET!

Serios? 'vin-o' ce rost are cratima aia :O zomg

Ar trebui sa mai treci pe la ora de româna ..

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.