Rossi Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Stiu sunt un expert. pacat ca modurile nu arata bine cand ies gloantele.
zBubbleZ Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 A făcut C-bug,dar a afectat pe cineva?Făcea cum s-ar zice,C-bug singur. Nu prea știu de ce l-ai reclamat,mai ești și colegul lui. Dacă făcea DM cu C-bug atunci puteai să-l reclami. Dar așa nu prea are niciun rost.
Rossi Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 A făcut C-bug,dar a afectat pe cineva?Făcea cum s-ar zice,C-bug singur. Nu prea știu de ce l-ai reclamat,mai ești și colegul lui. Dacă făcea DM cu C-bug atunci puteai să-l reclami. Dar așa nu prea are niciun rost. :)) nu te ambala frt.. :) Eu l-am pus sa ma filmeze ca sa vad si eu cat de repede fac c-bug :)
Rossi Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Si ce vrei sa zici ca mie nu mi-a iesit bine? El a colo a folosit si click dreapta eu am folosit doar click stanga.
Redpill Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Si ce vrei sa zici ca mie nu mi-a iesit bine? El a colo a folosit si click dreapta eu am folosit doar click stanga. Ce ai facut tu in video , ola nu e c-bug , poate slow , nicii aia . ! Mai invata c-bug!
Alexander.Capone Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Comparaţi video-ul acela cu video-ul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=sulTXDaPnOo Care este c-bug?
Redpill Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Comparaţi video-ul acela cu video-ul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=sulTXDaPnOo Care este c-bug? Frumos Fast C-bug . Dar Pollo , wtf unde-i C-bug-ul? Edited April 14, 2013 by TaKeNN
DonBagabont Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 ahahahahahahah PoLLo ! =)))))))))))))) Ala e c-bug ? :)))))))) Sau inca nu l-ai filmat..... doar e spui. In acel video se vede ca tragi cu dgl, nu c faci c-bug.
Rossi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Pai daca Crazy are moduri si nu se vede glonul, nu este vina mea. Va invit la HQ Groove Street sa v-a fac o demonstratie.
Eugen Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Plictisitor..nici macar nu trage =))) Daca nimerste un glont..
RayaN Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Oricum crezi că eşti singurul care poate să facă c-bug? sunt foarte multi care pot să facă acest lucru...
xBoRn Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Băi, mie unul imi place pentru că eu știu că el face c-bug decând am fost amandoi in corleone. Edited April 14, 2013 by eNdz0r.
RayaN Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y7tYF3YtKzs wow ce mişto ti-a ieşit tot video :X, felicitări mane, dar pute-ai să ni-l arăţi intr-un alt topic, nu cu video ăsta plictisitor a lui crazzy :)) 1
fantaxd Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 wow ce mişto ti-a ieşit tot video :X, felicitări mane, dar pute-ai să ni-l arăţi intr-un alt topic, nu cu video ăsta plictisitor a lui crazzy :)) Noroc, asta nu sunt eu din video, este unul luat de pe youtube sa va arat ce-i ala fast c-bug :) Poate zilele astea scot si eu unu, daca ma ajuta cineva la edit.
winsi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 wow ce mişto ti-a ieşit tot video :X, felicitări mane, dar pute-ai să ni-l arăţi intr-un alt topic, nu cu video ăsta plictisitor a lui crazzy :)) Cum sa scrii 'pute-ai' esti retard m3n? 1
Rossi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Cum sa scrii 'pute-ai' esti retard m3n? Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vino sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical. ANALFABET! Edited April 15, 2013 by PoLLo
winsi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vin-o sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical. ANALFABET! Serios? 'vin-o' ce rost are cratima aia :O zomg
Eugen Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Vorba lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. Analfabetule invata sa scrii apoi vin-o sa comentezi pe forum. Daca vroiam sa comenteze toti analfabetii ii ziceam lu Crazy sa scrie "Lastati si comentarii daca vreti" Mai pune si el virgule, puncte. pune virgulita la S dar pacat ca nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical. ANALFABET! Serios? 'vin-o' ce rost are cratima aia :O zomg Ar trebui sa mai treci pe la ora de româna ..
Recommended Posts