xBoRn Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 * Aplicații / Aplications * Câteva informații: Înainte de a aplica, trebuie să citiți regulamentul clanului. Înainte de a aplica, trebuie să fiți siguri că îndepliniți informațiile despre recrutare. Clanul hTk este un clan serios. Nu așteptăm membrii care să demisioneze după o zi in clan. Când aplicați gândiți-vă că nu acceptăm glumele proaste și copilărești. Nu puteți aplica dacă faceți parte dintr-un clan. Vă alegeți doar unul. Pentru a aplica trebuie să dați Reply in acest topic și să faceți cerere după modelul de mai jos. Level-ul minim de intrare este 5. Biografia trebuie completată cu informațiile reale, fără minciuni și informații care nu sunt utile. Copiați modelul și completați cu atenție și in detaliu fiecare spațiu din model. Numai postați alte informații decât cele cerute. Model pentru aplicație: Virtual & Real informations:Nume real: Vârstă: Reședintă: Biografie (minim 50 cuvinte): De cât timp sunteți inregistrat pe forum?: Aveți warn pe forum? Dacă da, specificați motivul: Cât timp dedici forum-ului zilnic?: Nickname SA:MP: Level (minim 5): Facțiune actuală și rank-ul deținut: Aveți warn in joc? Dacă da, specificați motivul: De cât timp joci pe server?: Nick-uri anterioare: Ați fost vreodată banat? Dacă da, specificați motivul: Ce alte jocuri mai jucați?: De ce dorești să intri in clanul hTk?: Cu ce crezi că poți ajuta clanul?: Ești de acord cu schimbarea numelui pe forum?: Ești de acord cu regulamentul clanului?: Voi respecta regulamentul și toți membrii clanului, dacă nu iau la cunoștință că voi fi demis: Accept / Nu accept Alte precizări: Contact:Yahoo Messenger: Skype: Facebook: Folosiți Team Speak?: Alte modalități de contact:
vldttfy Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Virtual & Real informations Nume real: VladVârstă: 17Reședintă: GalatiBiografie (minim 50 cuvinte): Salut, numele meu este Vlad am 17 ani si sunt nascut pe data de 5 iunie 1995. Mie imi place sa ma joc pe calculator mai multe feluri de jocuri cu prietenii din viata reala si cei de pe net. Jocurile mele favorite sunt: sa-mp, world of warcraft, league of legends, counter-strike 1.6, dota2, fifa13 si Assassin's Creed. Sunt o persoana comunicativ, imi place sa imi fac noi prieteni cu care sa ma pot juca samp si toate cele scrise mai sus. Hobby'ul meu preferat este Ping-Pong'ul si Biliard'ul pentru ca aceste sporturi le practic si la scoala :D.De cât timp sunteți inregistrat pe forum?: O saptamana cred daca nu, o saptamana si 2,3 zile.Aveți warn pe forum? Dacă da, specificați motivul: Nu am warn.Cât timp dedici forum-ului zilnic?: Din ora in ora verific toate forumurile pe care stau pentru ca ma mai joc si niste jocuri pe browser si automat verific forumurile.Nickname SA:MP: vldttfyLevel (minim 5): Am level 7.Facțiune actuală și rank-ul deținut: Nu am mai fost in nici o factiune pana acum.Aveți warn in joc? Dacă da, specificați motivul: Nu am warn.De cât timp joci pe server?: O saptamana si ceva.Nick-uri anterioare: Nu am avut.Ați fost vreodată banat? Dacă da, specificați motivul: Nu am fost banat nici odataCe alte jocuri mai jucați?: samp,wow,lol,cs,fifa De ce dorești să intri in clanul hTk?: Deoarece este un bun start dupa mine, si dupa cum vad pe forum la topicur si etc endzor mi se pare destul de serios.Cu ce crezi că poți ajuta clanul?: Activitate pe forum si pe serverEști de acord cu schimbarea numelui pe forum?: DesigurEști de acord cu regulamentul clanului?: DesigurVoi respecta regulamentul și toți membrii clanului, dacă nu iau la cunoștință că voi fi demis: AcceptAlte precizări: Nimic si sper sa fiu acceptat Contact Yahoo Messenger: vldttfySkype: oadvldttfyFacebook: Nu folosescFolosiți Team Speak?: Da folosescAlte modalități de contact: Prin steam (folosesc steam mereu e 24/24 on acolo ma puteti gasii 100% tot timpul) ID ska_94 sau intrati pe accest site si trebuie sa dati click doar pe Add as friend - http://steamcommunity.com/id/frenzysef?l=english
xBoRn Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 @@vldttfy - Acceptat! Ai 3 zile să-ți pui *hTk* pe forum.
Cutu.Cutu. Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Nume real: Casian AlexVârstă: 14 aniReședintă: Resedinta este in Braila pe Zcalea Calarasilor vi-a-vis de Parcul Musat.Biografie (minim 50 cuvinte): Voi incepe cu inceputul: sunt o fire serioasa,capabila sa lucreze in echipa, nu fuge la nevoie, daca ar fi posibil as duce un pleyer in spate daca e ranit, ajut cu orice. Am un simt al umorului dezvoltat dar care nu se expune in cazuri care necesita seriozitate. Sunt o fire sensibila dar puternica, indrazneata dar timida. Nu imi place sa am pile. ca in cazul acesta: liderul este prietenul meu si as vrea daca se poate sa ma aleaga ca toti ceilalti: ca un necunoscut ca sa e frumos si corect!De cât timp sunteți inregistrat pe forum?: Sunt inregistrat pe forum de cand am inceput sa joc SA:MP pe acest server.Aveți warn pe forum? Dacă da, specificați motivul: -Cât timp dedici forum-ului zilnic?: Pe forum stau mereu. De cand deschid SA:MP si pana inchid calculatorul, nu SA:MP-ulNickname SA:MP: cutu.cutu.Level (minim 5): Detin level 8Facțiune actuală și rank-ul deținut: No factionAveți warn in joc? Dacă da, specificați motivul: Am luat 3/3 warn. Maine 18.04.2013 ora 21:46 imi va expira banul. Motivul este simplu: DM. dar nu ca am vrut eu ci ca am fost fortat si mai preciss pacalit. Si am si injurat dar va promit solemn ca adca voi fi prins injurand cat timp sunt in clan voi renunta la acest cont si voi da bunurile membrilor clanului. PE CUVANT DE ONOARE! De cât timp joci pe server?: De aproximativ 5-6 saptamani, poate chiar 6 saptamani.Nick-uri anterioare: -Ați fost vreodată banat? Dacă da, specificați motivul: Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai jucați?: Joc Counter Strike.De ce dorești să intri in clanul hTk?: Doresc sa intru in acest clan deoarece sunt prieten cu liderul si cred ca cu aceasta modalitate imi va asculta ideile. Fiind o fire serioasa si capabila sa lucreze in echipa ma pot integra usor in colectiv. as dori sa existe un timp pentru spus bancuri, glume. Nu numai seriozitate. dar daca nu se va accepta ma voi resemna. Cel mai important lucru este ca nu iti trebuie cont premium ceea ce apreciez enorm la lider! Tine-o tot asa!Cu ce crezi că poți ajuta clanul?: Pot ajuta clanul dand anunturi privind cumpararea unor case drept HQ al clanului dar care sa aiba parcare mare si la pretul acestuia sa contribuie toti membrii. Am destule idei pentru a ne petrece timpul pe SA:MP fara a ne plictisi.. Sunt destul d ebunicel la armament si m-as bucura daca sedintele ar fi sambata la ora 16:00 sau la ora 17:00 sau chiar dimineata intre orele 10:00-13:00. Nu apreciez cand sedintele sunt la 22:00.Ești de acord cu schimbarea numelui pe forum?: Da, deoarece acesta nu necesita cheltuiala financiara.Ești de acord cu regulamentul clanului?: Da.Voi respecta regulamentul și toți membrii clanului, dacă nu iau la cunoștință că voi fi demis: Accept Alte precizări: Imi doresc sa intru in clan si cam atat.Contact:Yahoo Messenger: alex_valentin_casianSkype: nume skipe casinuta, id: pavalache.casian si alegeti varianat pe Braila.Facebook: Casian Alex ValentinFolosiți Team Speak?: Cred ca este o conferinta in mai multi sau daca nu nu folosesc dar nici nu stiu ce e.Alte modalități de contact: prin telefon dar prefer sa nu dezvalui numarul decat liderului prin /w, /sms etc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.