Jump to content

Cutu.Cutu.

Cutu.Cutu.

Recommended Posts

Posted

Bagamias p*** in voi! Beleamiti-voi mult si bine sa mancati BRANZA la micul de jun! Sa o primiti in cur si sperma aia din coaiele mele profesionale ca sistemul de operare al calculatorului XP prof asa e si aci Coaie prof. Cine drq a facut acel site de pe care am luat san adreasu sa moara cu fanionu infipt in piept si sa manance o prajitura pe care este desenata pe ea o cruce ! Sa imi bag PULAAAAAA!!! Dedicatie nicusor de la braila ... c**** , pisat , mazga ... 

P.S. ( 1 ): asta a fost o dedicatie cu p*** in gura pentru dusmanii mei!

Si acum la problemele noastre: De unde DRACU pot downloada san andreas si mario si angry birds ca l-am downloadat de pe o javra de site un c**** de site o parasuta de site! Spuneti-mi va rog de unde DRACu si DOAMNE IARTAMA! l-ati downloadat.

P.S.(2): Dedicatia de mai sus nu a fost pentru membrii buget! M-am enervat ca am instalat de 3 ori diferite San Andreasuri! Pls va rog sa imi dati un link de download  ! 

Posted

@@Cutu.Cutu. Ia si invata limba romana - http://www.dprp.gov.ro/elearning/

Din limbaj parca ai fi tigan, orice problema se rezolva cu calmitate si rabdare. Daca iti bagi si iti scoti nu iti cade link-ul din cer :-s.

Foloseste [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] , daca nu ai cont da-mi PM sa iti dau invitatie.

Posted

Mai usor ma.

Unde ai fost crescut in mahala?Invata sa nu te mai enervezi asa ca dai dovada de copil de 10 ani.

Ia si invata limba romana - http://www.dprp.gov.ro/elearning/

Esti asa de smecher incat sa comentezi ca stie sau nu limba romana?Eu zic ca altadata sa iti vezi de treaba ta si a nu mai critici pe altu ca nici tu nu cred ca esti cine stie ce ,,roman inteligent,,

P.S: Ia-l dupa [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] si ia GTA.San.Andreea-HOODLUM sau ceva de genu asta

Posted

@@Poker Eu pe acela HOODLUM il folosesc. Si da, sa invete limba romana, toti trebuie sa invatam ce nu stim. Eu nu ma cred mare smecher cum spui tu dar eu spre deosebire de tine stiu sa foloseac metoda qoute. Ce scrii tu pui separat, ca nu am spus eu ce ai scris tu. =))

Posted

Multumesc foarte mult pentru ajutor. mai ales la alex. problema e ca nu eu am facuta sa ceva. Sa stiti ca la olimpiada judeteana de roaman am luat 102 p din 120 p. Cred ca mi-a fost spart comntu. Am schimbat parola multumesc.

@@Poker Eu pe acela HOODLUM il folosesc. Si da, sa invete limba romana, toti trebuie sa invatam ce nu stim. Eu nu ma cred mare smecher cum spui tu dar eu spre deosebire de tine stiu sa foloseac metoda qoute. Ce scrii tu pui separat, ca nu am spus eu ce ai scris tu. =))

Exista uTorrent :) cate spume pentru un joc e greu sa cauti pe google ?Sau nici asta nu stii sa faci ?

Mai usor ma.

Unde ai fost crescut in mahala?Invata sa nu te mai enervezi asa ca dai dovada de copil de 10 ani.

@@Cutu.Cutu. Ia si invata limba romana - http://www.dprp.gov.ro/elearning/
Din limbaj parca ai fi tigan, orice problema se rezolva cu calmitate si rabdare. Daca iti bagi si iti scoti nu iti cade link-ul din cer :-s.
Foloseste [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] , daca nu ai cont da-mi PM sa iti dau invitatie.

Posted

malahaoua :))) mai incet ca faci atac cerebral, si pierdem un olimpic la literatura si limba romana.

Oricum sa iti mai treaca putin nervi iti recomand sa il iei de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] , si daca n-ai cont, te pot ajuta si aici, numai sa nu mori ca faci atac cerebral :)) si mori doamne fereste

Cont: dascaliuc_ak Parola:kingston11

Cont: SirAndrew Parola:cocolino1985

Cont: danika Parola: danik2889

Cont: Devil4321 Parola: caiet32

Dai la browse si scrie "GTA San Andreeas" si il download-ezi pe primul.

Ti-am dat conturi sa ai pentru toata familia, numai doamne fereste sa nu faci vrun atac cerebral.

Nota*: Nu fi-ti marlani si schimbati parolele :)) nu dealta, ca pe mine nu ma intereseaza de ele ca nici macar nu sunt ale mele conturile, dar sa aiba si baiatu de unde sa downloadeze GTA-ul :)).

Posted

Mars de aici fmmmmmm sugi p*** cu m*** ia m### capra doggystyle 69 futai ia covrigelu suge-o fmmmmmmmmm suge-o cu m*** aia buna sugeti p*** luatie m### FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SUGI p*** MORTII MA-TII!!!!!FMMMMMAMDASMD;ASMDSAMDASMDF MMMMMMM

BISERICA MA-TII

Posted

Mars de aici fmmmmmm sugi p*** cu m*** ia m### capra doggystyle 69 futai ia covrigelu suge-o fmmmmmmmmm suge-o cu m*** aia buna sugeti p*** luatie m### FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SUGI p*** MORTII MA-TII!!!!!FMMMMMAMDASMD;ASMDSAMDASMDF MMMMMMM

BISERICA MA-TII

Daca el e prost trebuie sa fi si tu ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.