Robert-deleted Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Nick-ul tau: CheliosLevel-ul detinut: 28Nick-ul celui reclamat: TimeO descriere a situatiei: Ban pentru limbaj ( cuvantul mars ) In primul rand cand e vorba de asa ceva adminul zice sa il reclami la factiunea la care face parte , in al 2 lea rand daca ai ciuda pe mine nu profita de admin sclavule ca iti dau motive sa-mi dai ban.Pentru cuvantul "mars" primesti warn !? sa mori tu ca dai asa pentru asa ceva warn ?!Dovezi (poze, video, etc.): http://bugged.ro/topic/6277-reclamatie-chelios-jignire-si-a-luat-carnetul-pe-nedrept/
DonBagabont Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Time, eu te cred ca ai "boala" pe chelios si pe mine, si stiu ca abia astepti sa il prinzi in off-side dar... ai reactionat gresit din postura de admin (mare admin cum te crezi tu) si ai sanctionat complet aiurea. 1 la mana, a facut ala reclamatie lui chelios la sectionea "Reclamatii/Complaints" si chelios e in PD, 2 la mana trebuia sa ii spui acelui player (care a facut reclamatie) sa il reclame pe chelios la factiunea de unde face parte, 3 la mana - cuvantul "mars" e injuratura ? Pentru ce ai dat warn ? Citez -Time- (raspunsul de la reclamatia respectiva) : "chelios primeste warn pentru limbaj T.C" . Bun te-ai razbunat, dar, sa stii ca nu ai actionat regulamentar. Daca esti asa suparat pe noi, ti-am mai zis, i-ati toata Valcea, sau de unde ai zis ca esti, si vino in Braila fratica, sa discutam. Daca te razbuni pe el virtual, crezi ca il enervezi pe el sau il afectezi ? Te asigur ca il doar drept in *** ;). Deci, ca sa facem un rezumat - Ai dat warn pentru limbaj ( cuvantul fiind "mars" ), ai dat warn de la o reclamatie facuta la topicul "Reclamatii/Complaints" cand cel reclamat e in PD.... Daca pentru ce am scris mai sus nu vei fi tu sanctionat, atunci, chiar inseamna ca serverul asta e creat si mentinut pe prietenii. Nu aveti cum sa imi reprosati NICIUNUL dintre voi ( owneri/admini/helperi/playeri) ca ceea ce am spus mai sus nu e adevarat. Pa si pussy copilasi ! Ciuss Time, abia astept ziua cand te voi vedea "eliberat" de admin ca prea esti suferind. Inca ceva, daca tot sunt aici... pentru cei care stiu - Ce trebuie sa fac ca sa devin helper/admin ? Cati bani trebuie sa donez ? Vreau si eu sa sufar. :D Nu il las pe Time la greu.
Time Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 De cand un simplu player spune unui admin cum sa sanctioneze la complaints? De cand ati citit voi regulamentul adminilor . Daca vreau dau warn pentru injuratura , daca nu vreau pot sa il trimit la factiunea din care face parte . Acum ca suntem in factiuni injuram ca la usa cortului ca primim decat un factionwarn. Si da cuvantul "Mars" este o injuratura. Daca nu va convine pe aceasta comunitate ca nu va lasam sa va bagati sa sa va scoateti cum va vine pe gura puteti merge unde vreti. Vreti sa jucati aici?fiti civilizati nu ca in carciuma sau de unde proveniti. T.C momentan .
Tibi Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 @, banul luat la acumularea celor 3 warnuri ti-a fost marit la 10 zile. Din PD vad ca nu mai faci parte ca te scoteam cu FP. O sa primesti suspend pe forum alte 7 zile. La urmatoarea abatere de genul o sa primesti ban permanent. Daca stiai sa faci reclamatia ca un om normal, se facea dreptate, dar vad ca ai probleme cu controlul.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.