Jump to content

Pentru Alexander.Capone din partea lui xT1m3OuT ..AI AIM FRATE!

paulpaul600

Recommended Posts

Posted

Ce ţipă toţi ţiganii că are bodyguarder =)) În bodyguarder nu am pus nici o posibilitate de aim (?!), asta ca să vedeţi un exemplu de acuzaţie nefondată.

Skizzo, ai level 25, şi eşti mai noob decât tot serverul la un loc. Oftica şi ciuda e mare. 

Posted

Taceti ma ca asta nu e fan. Doamne ce lume:|

De fapt dupa limbaju lui se vede ca el este cel mai mare fan al lor.

Ii stiu pe Capone astia, sunt fanii lui [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] :)

Posted

De fapt dupa limbaju lui se vede ca el este cel mai mare fan al lor.

Ii stiu pe Capone astia, sunt fanii lui [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] :)

MI FANS IS EVRIWERE!

Posted

Ma intreb ieri cum facea Justin.Capone DB ca sofer cand venea dupa mine la rob :)) Si cum a cazut de pe cladire si in aer a tras in mine :))

Explain that [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] FAN'S ! :3

Posted

Ma intreb ieri cum facea Justin.Capone DB ca sofer cand venea dupa mine la rob :)) Si cum a cazut de pe cladire si in aer a tras in mine :))

Explain that [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] FAN'S ! :3

Sunt un zeu si fanii mei sunt semi-zei, gen batman si superman stii?

Posted

Sunt un zeu si fanii mei sunt semi-zei, gen batman si superman stii?

Propun sa facem un poll in care sa se voteze daca schimbam numele ex. Alexander.Capone in Alexander.Sugatoru si asa la toti din .Capone :)) Sa ii tinem asa 1 saptamana si dupa ii banam pe toti pe IP :)) Ca si asa sunt inutili, nu inteleg cum au intrat in factiuni guvernamentale.

Posted

Propun sa facem un poll in care sa se voteze daca schimbam numele ex. Alexander.Capone in Alexander.Sugatoru si asa la toti din .Capone :)) Sa ii tinem asa 1 saptamana si dupa ii banam pe toti pe IP :)) Ca si asa sunt inutili, nu inteleg cum au intrat in factiuni guvernamentale.

Te iei de fanii mei baga-mi-as p.ula-n inima ma-tii pana ii umplu venele de sloboz. Inutila-i ma--ta, s-o calc in picioare si sa ma c(a)c in gura ei. SAL KF?

Posted

Ce ar fi sa termini cu comentariile tale inutile, asa ca printr-o extorsiunea a timpului sa nu-mi bag penisul in vaginul mamei tale. Fii precaut pe viitor.

Posted

HAHHHHAHHAHHH ROFL ROFL OMFG =))))))))))))))))))))

Posted

Uite zdreanţa cum minte, aşa faceţi toţi. Datorită scriptului Bugged, nu se poate face Driveby ca şofer cu mp5. Cât despre trasul din aer, a venit superman şi mi-a făcut sex anal în zbor. Fiind în braţele lui am reuşit să îndrept arma către tine şi să te împusc. Probleme? 

*revenind, sunteţi penibili.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.