[O.G.Badboy]Bladus Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Nick: AK.BladusLevel: 17Descriere problema: Am 2 conturi , unul AK.Bladus si unul SoDraW folosesc sandboxie , si infernusul meu de pe AK.Bladus l-am pus pe SoDraw lam dat cu 1 $ , si acum misa stricat san andreas sau sandboxie numai merge sa deschid 2 samp-uri , si vreau sa recuperez infernusul pe contul AK.Bladus , eu am pus hidden pe infernus un hidden mov deschis.Dovezi: Nu am , verificati log , + Vineri am transferat infernusul Va rog raspundeti un admin..
fantaxd Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Pai nu ai si tu prieteni ma? il dai la un prieten sa ti-l dea pe contu mare.
[O.G.Badboy]Bladus Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Pai nu ai si tu prieteni ma? il dai la un prieten sa ti-l dea pe contu mare. Nu prea exista incredere .
fantaxd Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Adevarat, daca vrei te ajut eu, daca nu ti-l dau poti sa imi faci reclamatie, iti spun asa daca vrei mai repede, pana iti raspunde un admin...
MirceA Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Daca nici in prieteni nu ai incredere, atunci inseamna ca ai probleme Daca nici in prieteni nu ai incredere, atunci inseamna ca ai probleme
VIBER Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 @@MirceA nu exista prietenie doar amicitie ;) tine minte asta
elys2 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Fara tovaras pe server n-are rost sa mai joci , prieteni te fac sa-ti dai duhu . ;) Daca faci asta , nu-ti sa nimeni in cale sa fii un nume mare in BuGGed !
Cody123 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Pacat ca nu ai prieteni.... Mereu prietenii de vor ajuta la nevoie !
KNUTZ Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Te ajut cand vrei,poti sa ai incredere in mine,ti-as spune sa-l intrebi pe gabistein dar din pacate nu mai e pe aici..El m-a rugat sa ii tin 24/7 de la CNN pentru o zi si i l-am dat inapoi cand mi l-a cerut.
Alexander.Capone Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 @@MirceA nu exista prietenie doar amicitie ;) tine minte asta Nu ai dreptate. Eu cu Justin nu ne-am întâlnit încă în realitate(el e din Ploieşti, eu din Bucureşti), însă noi suntem ca fraţii. Ne ajutăm cu orice, vorbim despre orice, avem încredere MAXIMĂ unul în celălalt, iar "frăţia" dintre noi nu se poate descrie în cuvinte. Ce poate fi mai frumos decât o vorbă ca aceasta?(este un exemplu din miile de alte vorbe de acest gen):
secrettt Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nick: AK.Bladus Level: 17 Descriere problema: Am 2 conturi , unul AK.Bladus si unul SoDraW folosesc sandboxie , si infernusul meu de pe AK.Bladus l-am pus pe SoDraw lam dat cu 1 $ , si acum misa stricat san andreas sau sandboxie numai merge sa deschid 2 samp-uri , si vreau sa recuperez infernusul pe contul AK.Bladus , eu am pus hidden pe infernus un hidden mov deschis. Dovezi: Nu am , verificati log , + Vineri am transferat infernusul Va rog raspundeti un admin.. E interzis sa transferi bunuri de pe un cont pe celalalt. Link catre regulament: http://bugged.ro/topic/81-regulament-server/
[O.G.Badboy]Bladus Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Te ajut cand vrei,poti sa ai incredere in mine,ti-as spune sa-l intrebi pe gabistein dar din pacate nu mai e pe aici..El m-a rugat sa ii tin 24/7 de la CNN pentru o zi si i l-am dat inapoi cand mi l-a cerut. Normal ca in tine si in Axe am incredere , dar nu mai vroiam sa va deranjez .. vorbim pe sa-mp fratica. Fara tovaras pe server n-are rost sa mai joci , prieteni te fac sa-ti dai duhu . ;) Daca faci asta , nu-ti sa nimeni in cale sa fii un nume mare in BuGGed ! Am incredere multa in cateva persoane ( Ionut.xc ne stim de mult timp , knutt , axe .. ) Pacat ca nu ai prieteni.... Mereu prietenii de vor ajuta la nevoie ! Am prieteni destui dar daca ati observat majoritatea cand dai de greu , se da ascunsi , am incredere in unele persoane care merita respectate .
Cloud. Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Prieten de rob :)) daca vrei te ajut cu cea mai mare placere.
VIBER Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nu ai dreptate. Eu cu Justin nu ne-am întâlnit încă în realitate(el e din Ploieşti, eu din Bucureşti), însă noi suntem ca fraţii. Ne ajutăm cu orice, vorbim despre orice, avem încredere MAXIMĂ unul în celălalt, iar "frăţia" dintre noi nu se poate descrie în cuvinte. Ce poate fi mai frumos decât o vorbă ca aceasta?(este un exemplu din miile de alte vorbe de acest gen): M-am referit mai mult in REAL LIFE ;) in fine...
xAlecs Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Te ajut cand vrei,poti sa ai incredere in mine,ti-as spune sa-l intrebi pe gabistein dar din pacate nu mai e pe aici..El m-a rugat sa ii tin 24/7 de la CNN pentru o zi si i l-am dat inapoi cand mi l-a cerut. Asta e hot nu asculta de la el . Tu vino la mine :))
Blondutzu Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Man eu am programu bun , mere sa ma loghez cu 2 conturi til dau ???
Lucifer Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Dar parca nu era voie sa trimiti un ''bun personal'' de pe un cont pe altul !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.