Jump to content

Cerere - AIM - Zeinn

Ștefan Mărgărit
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Stefan.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat calm, respectuos, serios, muncitor, modest, cu capul pe umeri, cu simtul umorului, am capacitatea de a lucra in echipa si de a scrie corect gramatical, imi place sa joc fotbal si sa imi petrec timpul liber pe sa:mp alaturi de prietenii/vărul meu.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Zeinn
Nivel : 47.
Nume folosite anterior: Extremix, Shaw. si Wolt.
Vechime pe server: 1 ani si ceva.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, disconnect si wallhack

Poza cu invitatie: http://minus.com/i/n3OUyj2q5kM8

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Zeinn

CONTACT/ETC.:
Contact skype/yahoo messenger: Skype : margarit.stefan5 | Y! Messenger : stefanutzshell.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Eu doresc sa fac parte din acest clan, deoarece are niste membrii pasionati de sa:mp si gun, membri seriosi, activi, buni, cu capul pe umeri, respectuosi si deoarece acest clan este cel mai respectat clan de pe server.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Eu consider ca pot ajuta clanul cu activitatea si seriozitatea mea, cu pasiunea mea fata de gun.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

P.S: Am fost dat afara de Yaphets, cred. Dar acum m-am schimbat, numai folosesc nici un fel de cod, numai am unul in PC, si m-am schimbat foarte mult, credeti-ma, numai imi trebuie cheats si mafii, acum sunt Zeinn (Shaw) pasnicul, departamentele sunt viata mea, acum. Si scuzati deranjul pe care vi l-am facut. Viitorul meu depinde de voi..Multumesc anticipat

Edited by Zeinn

Contra, nu spui tot adevarul in aplicatie....

Nu inteleg cu ce am mintit in aplicatie, sper sa imi dai un PM cu motivul.

M-am schimbat, numai sunt cum eram inainte, numai am un cod in calculator si numai am tangete cu mafiile, am decis sa intru in factiuni pasnice/departamente.

Viitorul meu depinde de voi. Multumesc pentru intelegere si daca mă veti accepta, multumesc anticipat.

Edited by Zeinn

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.