Jump to content

Radar Patrat

JOSEPHiNii
 Share

Recommended Posts

Salut BuGGed, vreau sa va arat cum se baga corect radarul patrat.

In primul rand avem nevoie de TXD WorkShop, il puteti descarca de aici: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=8320

Folosire TXD WorkShop:

1) Dezarhivam fisierele din linkul de mai sus.

2) Intram in txdworkshop.exe

Dupa ce se deschide ferestrea dati pe ..:

3) Open TXD -> intrati unde aveti instalat jocuri -> models -> selectati hud.txd

4)S-au incarcat toate fisierele din joc, acuma apasam pe butonul " Import" si selectam fisierul din arhiva numit radardisc.png

5) Dam click pe imaginea "radardisc" ( sa fie selectata ) si apasam pe Save TXD.

Dupa aceea, in arhiva mai este un fisier numit radarrect.asi il bagati in folderul principal San Andreas.

Cam asta este tot, astept raspunsurile voastre sau orice problema intampinata. 

P.S: Trebuie sa fiti iesiti din joc.

Salut BuGGed, vreau sa va arat cum se baga corect radarul patrat.

In primul rand avem nevoie de TXD WorkShop, il puteti descarca de aici: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=8320

Folosire TXD WorkShop:

1) Dezarhivam fisierele din linkul de mai sus.

2) Intram in txdworkshop.exe

Dupa ce se deschide ferestrea dati pe ..:

3) Open TXD -> intrati unde aveti instalat jocuri -> models -> selectati hud.txd

4)S-au incarcat toate fisierele din joc, acuma apasam pe butonul " Import" si selectam fisierul din arhiva numit radardisc.png

5) Dam click pe imaginea "radardisc" ( sa fie selectata ) si apasam pe Save TXD.

Dupa aceea, in arhiva mai este un fisier numit radarrect.asi il bagati in folderul principal San Andreas.

Cam asta este tot, astept raspunsurile voastre sau orice problema intampinata. 

P.S: Trebuie sa fiti iesiti din joc.

Man eu tot nu inteleg cum sa fac cu TXD workshop am incercat toate variantele si am radar-ul din joc cu rama patrata si cercul rotund.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.