sorinu Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Nick: Sf.Alexutzu_21 Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: Sf.Alexutzu. Detalii: Vreau ca poza să aiba efecte gen: dar sa aibă efectele puţin mai puternice. Rezoluţia să fie 150 x 250 px şi să aibă un font frumos, ştiţi voi despre ce este vorba. Cu alte cuvinte să fie ceva de top. Detalii despre text: Textul să fie jos în centru şi să fie un text de culoare albastru, mai exact un albastru mai deschis (Quartz). Ofer +1 din toată inima la orice avatar frumos ! Edited April 14, 2014 by Sf.AlEx_SoryN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selaxad Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Nu prea ma pricep eu la Bass effect, dar am incercat: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinu Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Nu prea ma pricep eu la Bass effect, dar am incercat: Este frumuşel ai +1 de la mine dar mai aştept creaţii şi mai frumoase ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR.ALEX Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 @Sf.AlEx_SoryN +1?:D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinu Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 +1? Ai o ţuică şi un +1 de la mine, mai aştept creaţii şi mai frumoase ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsez Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Salut. Pot sa iti pun unul dintre aceste efecte: Pe una dintre aceste imagini: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinu Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Dacă se poate să îmi pui efectul 2 pe prima imagine, dar să faci bass-ul ala de la imagine mai puternic. Ştii tu la ce mă refer. Foarte frumoase, ai un like de la mine ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsez Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Dacă se poate să îmi pui efectul 2 pe prima imagine, dar să faci bass-ul ala de la imagine mai puternic. Ştii tu la ce mă refer. Foarte frumoase, ai un like de la mine ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoreyTaylor Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Nick: Sf.Alexutzu_21 Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: Sf.Alexutzu. Detalii: Vreau ca poza să aiba efecte gen: dar sa aibă efectele puţin mai puternice. Rezoluţia să fie 150 x 250 px şi să aibă un font frumos, ştiţi voi despre ce este vorba. Cu alte cuvinte să fie ceva de top. Detalii despre text: Textul să fie jos în centru şi să fie un text de culoare albastru, mai exact un albastru mai deschis (Quartz). Ofer +1 din toată inima la orice avatar frumos ! Porti deja una deci ti-ai ales. ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts