Jump to content

[buGGed] Feel the Moment!

Kirosen
 Share

Recommended Posts

ON: Frumos, imi place ideea.

OFF: Un link la modul first person?

Multumesc ! -> https://www.youtube.com/watch?v=tNTJtUa0ZN8 ai tot ce iti trebuie in descriere.

ce tare!!senzatii extreme doar pe bugged!!

Ai prins ideea !!

Neinteresant

Nu iti place nu te uita. As vrea sa te vad pe tine facand unul mai bun.

• Upvote 1

@Kirosen faci niste videouri foarte tari! ;) 

Multumesc de apreciere! Imi place ceea ce fac.

Fain, este din latina vorba aceea : '' Carpe Diem''(adica traieste clipa).

ON:Imi place ideea de a face un asemena videoclip, foarte tare.

Multumesc!

Frumos ...pacat ca nu e pe bugged :(

Nu pot filma asemenea filme pe un server roleplay, le filmez pe un server special de movie.

Pune si tu programul cu care te filmezi de la distanta si misti camera, si ai +1.

Filmez cu fraps iar ca sa misc camera folosesc Camhack. FPS-ul il gasesti mai sus.

Da tu ai filmat pe buGGed dar ai si un level mai mare si o avere mai mare ca mine (masini , casa , etc). Dar pe buGGed poti schimba vremea/timpul cand vrei tu? Iti poti da orice arma cand vrei tu? Poti seta ce interior vrei tu sau un loc unde sa te teleportezi? Poti folosi anumite programe de miscat camera care pe servere roleplay sunt considerate hackuri si iti iei ban permanent? (Exemplu Smooth Camera). De asta spun ca pentru mine e mai convenabil sa filmez pe un server special de movie.

Multumesc de apreciere! Imi place ceea ce fac.

Multumesc!

Nu pot filma asemenea filme pe un server roleplay, le filmez pe un server special de movie.

Filmez cu fraps iar ca sa misc camera folosesc Camhack. FPS-ul il gasesti mai sus.

Te rog mult, da-mi si mie link camhack ca nu gasesc.

CEL MAI FRUMUSHAL !

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.