Raulinkov Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 VIATA REALA: Nume: Raul Varsta: Fac 17 ani pe 1 august. Biografie(minim 50 de cuvinte):Păi , sunt un băiat glumeţ dar şi serios când trebuie , sunt onest , amabil şi de treabă. Îmi place să practic diferite sporturi , dar preferatele mele sunt Football şi MMA , pe care le şi practic de peste 5 ani fiecare. Îmi place să merg la sală cu prietenii şi îmi doresc să ajung un mare culturist.STATISTICI ONLINE: Domiciliu: Piatra Neamt Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: iFlame Level(minim 10): 21aproape dar am mai avut alt cont de level 27 ( În total 1000 + h jucate pe acest server ). De cat timp joci Sa:Mp? 1 an si ceva pe serverul asta. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Minim 6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?: IFLAMEZEW ; [seT]iFlame ; AK.iFlame Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: E gratis. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Cat de cat Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Nu Te pricepi in HTML?: Nu Ce programe stii sa folosesti?: Photoshop ; Freemake Video Converter. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la alti playeri/ Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Păi voi fi un player în plus de treabă , cunoscut şi cu care poţi purta o discuţie în adevăratul sens al cuvântului. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece este un clan care s-a făcut cunoscut într-un timp foarte scurt , ceea ce nu multe clanuri au facut-o , este un clan respectat , cu membri de treabă , care ştiu să lucreze în echipă şi să te ajute la greu.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Păi voi fi un player în plus de treabă , cunoscut şi cu care poţi purta o discuţie în adevăratul sens al cuvântului. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: dragosraul81 Skype:dragosraul7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts