MoveNow Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Interpret:Adolf Hitler Numele melodiei: Adolf Hitler - Mother Führer GentlemanLink-ul melodiei: http://www.youtube.com/watch?v=sqWRfbYQRqI Genul:Nuj Alte precizări?Funny ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1son Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Smecherieeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielBroather Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristicaua Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 In loc sa faca o melodia cu Wiston Churcill, Franko Roosevelt oameni care chiar au schimbat lumea fac despre tampitu asta de Hitler care a ucis peste 55 mil de oameni. Sa nu uitam si ce a facut prin lagare, cati oameni morti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoveNow Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 In loc sa faca o melodia cu Wiston Churcill, Franko Roosevelt oameni care chiar au schimbat lumea fac despre tampitu asta de Hitler care a ucis peste 55 mil de oameni. Sa nu uitam si ce a facut prin lagare, cati oameni morti.. In loc sa faca o melodia cu Wiston Churcill, Franko Roosevelt oameni care chiar au schimbat lumea fac despre tampitu asta de Hitler care a ucis peste 55 mil de oameni. Sa nu uitam si ce a facut prin lagare, cati oameni morti.. Tin sa te anunt ca nu eu am facut asta:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristicaua Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Tin sa te anunt ca nu eu am facut asta:)) Tin sa te anunt ca nu m-am referit la tine ;). M-am referit la cei care au facut melodia, dar nah.. unii nu gandesc bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 :))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts