Jump to content

Problema KeyBinder urgenta!

Rareski
 Share

Go to solution Solved by Maribu,

Recommended Posts

Deci totul a inceput de azi cand am incerc sa dowloandez un keybinder.Bun,i-am facut toate setarile..tot ce trebuia facut,tot tot,si nu a mers.Am dowloandat inca vreo 20 de keybinduri dar fara rezultate,precizez ca la setari fac tot ce este nevoie dar cand intru in game..niciun efect..nu se intampla nimic.Mai precizez ca am Windos 7.Pur si simplu este un keybinder cu setarile facute si cand intru in game nu se intampla absolut nimic cand apas tasta corespunzatoare.

PS:Va rog nu veniti cu tot feluri de keybinduri ca nu o sa mearga,va asigur,problema cred ca este din pc-ul meu.Astept rezolvari,poate o sa le si premiez!

Edited by BigDaddy

Deci totul a inceput de azi cand am incerc sa dowloandez un keybinder.Bun,i-am facut toate setarile..tot ce trebuia facut,tot tot,si nu a mers.Am dowloandat inca vreo 20 de keybinduri dar fara rezultate,precizez ca la setari fac tot ce este nevoie dar cand intru in game..niciun efect..nu se intampla nimic.Mai precizez ca am Windos 7.Pur si simplu este un keybinder cu setarile facute si cand intru in game nu se intampla absolut nimic cand apas tasta corespunzatoare.

PS:Va rog nu veniti cu tot feluri de keybinduri ca nu o sa mearga,va asigur,problema cred ca este din pc-ul meu.Astept rezolvari,poate o sa le si premiez!

Enable i-ai dat?Incearca sa instalezi alta versiune de NET  Framework

Enable i-ai dat?Incearca sa instalezi alta versiune de NET  Framework

I-am dat si enable..si in legatura cu versiunea de net framework..incerc acum!

EDIT:Am instalat alta versiune de net framework..si tot nu merge,alta rezolvare?

Edited by BigDaddy

http://forum.bugged.ro/topic/60359-tutoriale-ajutatoare-school-instructors-sf/

Incearca sa urmezi tutorial-ul realizat de mine, presupun ca e destul de explicit.

Am folosit acel keybinder i-am facut toate setarile necesare si cand intru in game nu se intampla nimic.Va rog,astept alte rezolvari! Edited by BigDaddy

Il deschizi cu ''Run as administrator'' ?

EDIT:Am incercat asa si merge foarte bine,ms!

Pai pe ce butoane ai bindurile? Daca le ai pe NUMPAD trebuie sa ai NUMPAD on de la tastatura..adica prima luminita Numlock  sa fie aprinsa..

ibuFe8328q2fS4.png

Am incercat si pe alte butoane..nu doar numpad..si nu merge...:|

Edited by BigDaddy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.