Rareski Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Deci totul a inceput de azi cand am incerc sa dowloandez un keybinder.Bun,i-am facut toate setarile..tot ce trebuia facut,tot tot,si nu a mers.Am dowloandat inca vreo 20 de keybinduri dar fara rezultate,precizez ca la setari fac tot ce este nevoie dar cand intru in game..niciun efect..nu se intampla nimic.Mai precizez ca am Windos 7.Pur si simplu este un keybinder cu setarile facute si cand intru in game nu se intampla absolut nimic cand apas tasta corespunzatoare. PS:Va rog nu veniti cu tot feluri de keybinduri ca nu o sa mearga,va asigur,problema cred ca este din pc-ul meu.Astept rezolvari,poate o sa le si premiez! Edited April 16, 2014 by BigDaddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzlikest Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Deci totul a inceput de azi cand am incerc sa dowloandez un keybinder.Bun,i-am facut toate setarile..tot ce trebuia facut,tot tot,si nu a mers.Am dowloandat inca vreo 20 de keybinduri dar fara rezultate,precizez ca la setari fac tot ce este nevoie dar cand intru in game..niciun efect..nu se intampla nimic.Mai precizez ca am Windos 7.Pur si simplu este un keybinder cu setarile facute si cand intru in game nu se intampla absolut nimic cand apas tasta corespunzatoare. PS:Va rog nu veniti cu tot feluri de keybinduri ca nu o sa mearga,va asigur,problema cred ca este din pc-ul meu.Astept rezolvari,poate o sa le si premiez! Enable i-ai dat?Incearca sa instalezi alta versiune de NET Framework Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rareski Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) Enable i-ai dat?Incearca sa instalezi alta versiune de NET Framework I-am dat si enable..si in legatura cu versiunea de net framework..incerc acum! EDIT:Am instalat alta versiune de net framework..si tot nu merge,alta rezolvare? Edited April 16, 2014 by BigDaddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Poate nu e bună versiunea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 http://forum.bugged.ro/topic/60359-tutoriale-ajutatoare-school-instructors-sf/ Incearca sa urmezi tutorial-ul realizat de mine, presupun ca e destul de explicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rareski Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) http://forum.bugged.ro/topic/60359-tutoriale-ajutatoare-school-instructors-sf/ Incearca sa urmezi tutorial-ul realizat de mine, presupun ca e destul de explicit. Am folosit acel keybinder i-am facut toate setarile necesare si cand intru in game nu se intampla nimic.Va rog,astept alte rezolvari! Edited April 16, 2014 by BigDaddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wait01 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Pai pe ce butoane ai bindurile? Daca le ai pe NUMPAD trebuie sa ai NUMPAD on de la tastatura..adica prima luminita Numlock sa fie aprinsa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Maribu Posted April 16, 2014 Solution Share Posted April 16, 2014 Il deschizi cu ''Run as administrator'' ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rareski Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) Il deschizi cu ''Run as administrator'' ? EDIT:Am incercat asa si merge foarte bine,ms! Pai pe ce butoane ai bindurile? Daca le ai pe NUMPAD trebuie sa ai NUMPAD on de la tastatura..adica prima luminita Numlock sa fie aprinsa.. Am incercat si pe alte butoane..nu doar numpad..si nu merge...:| Edited April 16, 2014 by BigDaddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts