GeoFcsb Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:GeorgeVarsta:15Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana intelegatoare, pricep foarte repede, imi place sa ma joc pe calculator si sa joc fotbal. Ascult muzica cam de toate genurile inafara de manele, rock si populara, stiu sa apreciez o melodie buna. Fata de alti, eu am un simt al responsabilitatii, mereu mi-a placut sa respect regulile impuse, totusi la nevoie sar putin peste ele. Cel mai mult imi place cand ma distrez cu amicii deoarece doar atunci iti poti da seama ce fel de prieteni ai. Nu suport genul de oameni care nu stiu sa pastreze un secret, cei prefacuti si cei care te copiaza in tot ceea ce faci.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :GeoFCSBNivel :22Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:2013-10-28 08:50:17Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Din pacate, da. Am avut 3/3 warn's pentru ca la inceput eram newbie si nu stiam cat de mult inseamna asta. Poza cu invitatie:http://minus.com/i/sXWLA1axygJP Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/GeoFCSB Stiu ca am faction history cam golut deoarece mi-am dorit sa fac cat mai multi bani ca civil si sa ma distrez cu prietenii, nu prea m-a preocupat factiunile pana acum. CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Skype:george.fcsb46 | Yahoo:george.fcsb2014De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan unit, un clan respectat pe server, imi place foarte mult ca aici intra numai cei care merita, majoritatea membrilor cu care ma cunosc sunt foarte de treaba si stiu sa lucreze in echipa. Cu alte cuvine, este clanul ideal pentru mine!Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce pot eu si cu ce o sa-mi ceara liderul.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord sa tin mereu tag-ul cat sunt in joc. (Stiu ca pe forum ma cheama 'King.GeoFCSB' dar mai am dreptul doar la o singura schimbare, daca s-ar pune problema sa fiu acceptat, voi pune tag-ul clanului) Multumesc ca mi-ati citit aplicatia, bafta in continuare! PS:Daca voi fi acceptat, voi da cate un live la fiecare celor care mi-a dat 'PRO'. Edited April 16, 2014 by King.GeoFCSB Link to comment Share on other sites More sharing options...
EualexutzU Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFIX. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOSEPHiNii Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Neutru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Neutru, nu te cunosc. Edited April 16, 2014 by AIMMaribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZZvaN. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Neutru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xk1daL Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danydany1032 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShowDenYourHart Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Neutru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Neutru, nu te cunosc. Respins. Ai primit 5 neutre. Edited April 16, 2014 by AIMPiCi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts