Popular Post Mr.FresH Posted April 16, 2014 Popular Post Share Posted April 16, 2014 Subiectul video-ului: Acțiune. O scurta prezentare: Hitmanul este prins, dar nu pentru mult timp. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=hS6W0rpAHQE&feature=youtu.be Mulțumiri speciale lui @mau și celorlalți actori. Când acest video (The Hitman - Episodul 4) va avea peste 20 de uri, voi face episodul 5. Aștept păreri. Merită vizionat! WATCH in 720 HD! 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProLifer Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Foarte tare :)) Edited April 16, 2014 by ChangeDeaD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menedatz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Nu imi place, si iti si argumentez de ce, are niste mici scapari. 1. 2 masini de politie se ciocnesc la inceput. 2. Cum de, dupa saritura, desi masina hitman-ului s-a rasturnat, el era perfect sanatos si masina intacta? 3. La arestare, politia mergea pe contrasens, nu au voie decat in cazuri speciale, chiar si pe server, doar atunci cand nu exista alta solutie, ei puteau merge pe sensul normal acolo. 4. In viata reala, iti zic eu ca s-ar fi tras de mult la cauciucuri si nu s-ar fi aruncat politisti cu masinile dupa el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.FresH Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) Nu imi place, si iti si argumentez de ce, are niste mici scapari. 1. 2 masini de politie se ciocnesc la inceput. 2. Cum de, dupa saritura, desi masina hitman-ului s-a rasturnat, el era perfect sanatos si masina intacta? 3. La arestare, politia mergea pe contrasens, nu au voie decat in cazuri speciale, chiar si pe server, doar atunci cand nu exista alta solutie, ei puteau merge pe sensul normal acolo. 4. In viata reala, iti zic eu ca s-ar fi tras de mult la cauciucuri si nu s-ar fi aruncat politisti cu masinile dupa el. // edit Edited April 16, 2014 by Alexx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iKenT. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos, bravo :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Fain..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaTociTa Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos. Asteptam episodu' 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Complicat4 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Vreau si eu modul de sabre te rog e prea tare.+1 Cand pot. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrozaPaul Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Am dat +1! MI-a placut cum ai editat! Daca vrei te pot ajuta si eu! GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Masini de politie cu NOS, s@llkf ! Felicitari, asteptam Ep. 5 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gronkh Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Toate au fost reusite cu exceptia episodului asta. Melodia nu se potriveste de nici un fel, ai pus ceva de pe vremuri din regate - pe un enb cu totul stralucitor si modern - cum zice si menedatz sunt anumite chestii care nu se leaga. App. nu trebuia sa il numesti 'The Hitman' - identiatea lui ramane intotdeauna necunoscuta (nu avea cum sa se afle ca el a fost) iar chiar daca da fail si il urmaresc primarul si alte 20 de persoane, nu le omoara pe toate. <- opinie personala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFIX. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos. Ca toate celelalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmoKKer. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Nu imi place, si iti si argumentez de ce, are niste mici scapari. 1. 2 masini de politie se ciocnesc la inceput. 2. Cum de, dupa saritura, desi masina hitman-ului s-a rasturnat, el era perfect sanatos si masina intacta? 3. La arestare, politia mergea pe contrasens, nu au voie decat in cazuri speciale, chiar si pe server, doar atunci cand nu exista alta solutie, ei puteau merge pe sensul normal acolo. 4. In viata reala, iti zic eu ca s-ar fi tras de mult la cauciucuri si nu s-ar fi aruncat politisti cu masinile dupa el. Invidia te depăşeşte mă! E un FILM, în fileme cu Arnold de ce el se bate cu 20 de oameni şi tot el câştigă? El primeşte gloanţe şi a 2-a zi nu mai are răni. Uita aşa e şi în filmul ăsta. Dar invidia depăşeşte gândirea ta. @Alexx. E foarte frumos clipul, aştept Episodul 5, poate o să mă chemi şi pe mine să te ajut :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.FresH Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Toate au fost reusite cu exceptia episodului asta. Melodia nu se potriveste de nici un fel, ai pus ceva de pe vremuri din regate - pe un enb cu totul stralucitor si modern - cum zice si menedatz sunt anumite chestii care nu se leaga. App. nu trebuia sa il numesti 'The Hitman' - identiatea lui ramane intotdeauna necunoscuta (nu avea cum sa se afle ca el a fost) iar chiar daca da fail si il urmaresc primarul si alte 20 de persoane, nu le omoara pe toate. <- opinie personala. Știu man, dar nu știam ce melodie să pun. Oricum, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margarit8 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) +1 cand pot. Asteptam episodul al 5-lea. //Edit: Poate voi fi si eu actor in episodul al 5-lea. <3 Edited April 16, 2014 by AIMQuartz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menedatz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Știu man, dar nu știam ce melodie să pun. Oricum, mersi. Din treaba asta rezulta cat de pupincurist esti. La criticile sale, i-ai multumit, la criticile mele ai facut misto. Asta e, pupa liderii in dos ca vei ajunge sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.FresH Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Din treaba asta rezulta cat de pupincurist esti. La criticile sale, i-ai multumit, la criticile mele ai facut misto. Asta e, pupa liderii in dos ca vei ajunge sus. // n-ai ce zice de tine, tot un mucos ramai. sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menedatz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Nu toti suntem no-liferi ca tine, stam mereu pe un joc. Mai avem si viata reala, pai tu ai uitat cum arata soarele ma. Mama ce-as vrea sa-ti dau vreo doua bobarnace in real life, dar pacat ca stai departe. Hai, incepe sa te dai Chuck Norris. @Alexx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.FresH Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Nu toti suntem no-liferi ca tine, stam mereu pe un joc. Mai avem si viata reala, pai tu ai uitat cum arata soarele ma. Mama ce-as vrea sa-ti dau vreo doua bobarnace in real life, dar pacat ca stai departe. Hai, incepe sa te dai Chuck Norris. @Alexx. k fanule, pup. salpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menedatz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Intrunesti exact comportamentul speciei "Maximus Cocalarus Suferindus", te salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) @Alexx. uitasem să iti dau +1 să faci si episodul 5! Edited April 16, 2014 by McCan.-BST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumosssssssss | Cum ajung sa filmez si eu cu voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traianus_Decebalus Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Foarte frumos ti-a iesit. +1 cand pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Complicat4 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Masini de politie cu NOS, s@llkf ! Felicitari, asteptam Ep. 5 ! Idem. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnapP Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos ai +. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts