vegas972 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Salut...Deci acum cateva zile mi s-a stricat laptop-ul...Trebuie sa il trimit in service....am intrat pe vechiul calculator (e cam praf dar hai) si mi-am instalat SA:MP...pana aici nici macar o problema dar cand intru pe orice server imi zice SERVER didn't respond. Ma ajutati si pe mine careva ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old_Style Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Ai ultima versiune de samp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzlikest Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Salut...Deci acum cateva zile mi s-a stricat laptop-ul...Trebuie sa il trimit in service....am intrat pe vechiul calculator (e cam praf dar hai) si mi-am instalat SA:MP...pana aici nici macar o problema dar cand intru pe orice server imi zice SERVER didn't respond. Ma ajutati si pe mine careva ? :) Incearca cu verisunea asta http://everystuff.net/client/sa-mp-0.3z-R1-install.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts