Jump to content

[Tutoriale] Totul despre acceptarea într-o facțiune si cum să-ti faci un viitor frumos pe serverul Bugged.

yo_smecherul26
 Share

V-am ajutat?  

467 members have voted

1. 1. Va fost de ajutor acest topic?

Recommended Posts

@Krish , Multumesc!
@SchottKy , Dacă tu petreci 7/14 zile într-o facțiune si faci cerere de lider, ai spera să primesti gradul, dar dacă ar fi serverul tău, si ti-ai dedica aproape tot timpul tău liber pentru a face serverul tău pe placul tuturor. Ai pune lider pe un player care petrece o săptămână sau două în funcție după care o părăseste ?
Sper că ai înteles de ce am ajuns atât de jos cu procentajul.

@Alecks Multumesc! :)

@SounDz / @Sheamus , Mulțumesc,dar nu era nevoie de +1.

Foarte adevarat ce ai zis aici.. :Dar dacă rămâneți în funcție până la WIPE ( Dacă se va da ) dovediți că ați avut răbdare si că doriți să faceți parte din respectiva facțiune.

Asa este ca multi din playeri la momentul cand un lider renunta ei se grabesc /Quitgroup si nu gandesc cat s-au chinuit sa intre in respectiva factiune .. Imi place tutorialul tau sper ca toti jucatorii "sa se oboseasca"sa il citeasca si cat de cat sa inteleaga si sa puna in practica ce vad aici..

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.