Popular Post yo_smecherul26 Posted April 16, 2014 Popular Post Share Posted April 16, 2014 (edited) Tutorial: Comportamentul exemplar. - Pentru început, ar fi indicat să vorbiți licențios cu celelalte persoane alături de care jucati pe acest server.- Evitați D.M.-ul pe civilii nevinovați si pe membrii celorlaltor facțiuni.- Păstrați-vă calmul si gândiți limpede, răspundeți isteț si nu încercați să vă faceți unu` pe altul. ( De bunuri )- Dacă cineva vă provoacă, vedeți-vă de treaba voastră si gânditi-vă că n-are rost să vă puneți mintea cu el(a).Tutorial: Aplicație.- Cel mai important criteriu pe care se bazează un lider, este scrierea corectă gramaticală. Încercați să scrieti cu:(Virgulă), (Punct), (Cratimă), S.A.M.D.- La aplicații veți întâlnii întrebările: „Autodescriere de minim 15 cuvinte (faceti minim 15 cuvinte)” si „De ce vrei sa intri in x ( minim 30 de cuvinte )”Încercați să faceți aplicația cât mai complexă si să îndepliniti acel minim de cuvnte sau dacă aveti un vocabular mai bogat puteți face chiar mai lungă acea caracterizare...Tutorial: După aplicație.- Nu stresați Liderii, Sub-liderii sau membrii cu P.M.-uri sau SMS-uri de genul:„Mă poți accepta si pe mine?” sau „Am vreo sansă să fiu acceptat?”** Aceste întrebări îti pot scade sansele tale în respectiva facțiune.Tutorial: Cum să devin si eu un Lider / Sub-lider?- Pentru a primi această funcție, trebuie să petreci foarte mult timp în facțiuni. Playerii care stau maxim 7 zile si dau [/quitgroup] vor avea sanse de aproximativ 10/20% sau chiar nule să fie acceptat ca lider.- Stați cât mai mult timp în facțiuni, dacă luați un F.W. sau chiar două, asta nu înseamnă că este capăt de lume. Aveti răbdare si stați acolo, gânditi-vă că faceți zile si în timp veti primi si rank-ul.Tutorial: Ce faci dacă un lider renunță la funcție?- În orice caz, NU IESITI DIN FACTIUNE! stați acolo si dacă următorul lider va da WIPE este cu mult mai bine decât [/qg]!Stiu, vă întrebati de ce să rămâneți dacă nu mai aveți lider si nu are cine să vă dea rank-ul...Spuneți că este o pierdere de timp si ... Dar dacă rămâneți în funcție până la WIPE ( Dacă se va da ) dovediți că ați avut răbdare si că doriți să faceți parte din respectiva facțiune.** Dacă am uitat să menționez ceva voi da EDIT sau voi da un reply în acest topic.Multumesc! Sper că v-am ajutat si că v-ati dedicat cele 5-10 minute din viața D-voastră citind acest tutorial.Update: Nu faceți reclamații pentru orice. Dacă cineva face D.M. poti da eventual un [/report] si dacă respectivul continuă astfel, adminii îl vor linisti. Cei din P.D. - Dacă cineva vă acordă wanted din greșeală, nu faceți imediat RECLAMAȚIE, se poate rezolva cu un SMS spunându-i respectivului membru că a acordat Wanted-ul greșit. Edited April 16, 2014 by Fortosul 1 66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakur Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Bravo! Foarte tare tutorialul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos tutorial ! GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchottKy Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 De unde ai scos procentajul de 10/20%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProAlecks Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Zici ca-i facut de un helper insusi. Bravo, sper sa ajungi in curand la functia dorita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 @Shakur , Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheamus Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Frumos tutorial ! Iti dau +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 @Krish , Multumesc!@SchottKy , Dacă tu petreci 7/14 zile într-o facțiune si faci cerere de lider, ai spera să primesti gradul, dar dacă ar fi serverul tău, si ti-ai dedica aproape tot timpul tău liber pentru a face serverul tău pe placul tuturor. Ai pune lider pe un player care petrece o săptămână sau două în funcție după care o părăseste ?Sper că ai înteles de ce am ajuns atât de jos cu procentajul.@Alecks Multumesc! :) @SounDz / @Sheamus , Mulțumesc,dar nu era nevoie de +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Benqletz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 E folositor, deci e bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilutzul Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) @BENQ , Multumesc!@Devilian , Mulțumesc, apreciez faptul că ai spus „GJ”, cu toate că ai bifat „Nu” la poll :) Edited April 16, 2014 by Fortosul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdz0rDT Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Buna treaba. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 @Endz0rDT , Mulțumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister02 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Gj, frumos pentru newbie. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHINEZEW. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Good job. Chiar merita vazut acest tutorial, ma refer la cei Newbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 @SHINEZEW , Multumesc!@Twister02 , Ms bro :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAVEXZU Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Sper ca cei 80% din copii care schimba factiunile ca pe sosete si se comporta Non-Roleplay in ele sa citeasca topicul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPGAlex Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Frumos. GJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 @IStorm, Multumesc. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Bravo! Foarte tare tutorialul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xToxicBoy Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Foarte adevarat ce ai zis aici.. :Dar dacă rămâneți în funcție până la WIPE ( Dacă se va da ) dovediți că ați avut răbdare si că doriți să faceți parte din respectiva facțiune. Asa este ca multi din playeri la momentul cand un lider renunta ei se grabesc /Quitgroup si nu gandesc cat s-au chinuit sa intre in respectiva factiune .. Imi place tutorialul tau sper ca toti jucatorii "sa se oboseasca"sa il citeasca si cat de cat sa inteleaga si sa puna in practica ce vad aici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edi Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Bravo, chiar este destul de bun acest tutorial, mai ales pentru cei newbie. Oricum, ai de la mine un +1, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 @Edi , Multumesc!@xToxycBoy.7 , Multumesc. Mă bucur că am fost de ajutor.@McCan , Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iony Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Bravo, sper sa ajung in curand la functia dorita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_smecherul26 Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 @Iony , Multumesc. Să dea dumnezeu B) :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts