Jump to content

Vreti sa se faca un update major ?

gree

Vreti sa se faca un update major ?  

58 members have voted

1. 1. Vreti sa se faca un update major ?

• Ar fi cazul, ne-am plictisit de actualul gamemode.
    • Ar trebuii sa se implementeze multe propuneri de pe forum, pentru ca unele sunt foarte bune si roleplay.
    • Nu neaparat, actualul gamemode este destul de ok.
    • Nu, prefer actualul gamemode.

Recommended Posts

Sunt curios si nu cred ca sunt singurul, care vrea sa stie parerea multora privind gamemode-ul actual.

Este un gamemode bun, simplu, cu totii suntem de acord cu asta, insa este atat de simplu in cat te plictisesti repede de el si devine greu uneori datorita necesitatilor.

Off-Topic: Nu sariti cu reply-uri aiurea, raspundeti la poll daca doriti si atata tot. Sa vada si Shad0w parerea voastra, sa stie si el ce sa faca.

Cu ce este bun ? Este plictisitor, aceleasi job-uri plictisitoare,  aceleasi lucruri plictisitoare. Sunt multe propuneri pe forum care sunt foarte tari, cum ar fi masa de biliard, localuri, noi job-uri, tot felul de chestii.

V-am zis, nu lasati reply, doar votati si atat. Prin vote spuneti tot ce aveti de spus.

In tocmai! Gamemode-ul e simplu si bun. 

Eu zic ca-i mult mai bine asa cum este, prea incarcat ar duce la pierderea playerilor.

Complet de acord cu tine, gamemode-ul este simplu si bun, dar este plictisitor din multe puncte de vedere.

Totusi sa nu exageram, sunt foarte multe chestii care pot fi adaugate si n-ar provoca deloc lag sau sa-l incarce catusi de putini, sa se ajunga la pierderea jucatorilor.

Am vazut de exemplu un sistem interesant, mult mai interesant decat actualul sistem la wanted list, la radio la departamente, o sa il caut si o sa-l postez la propuneri.

V-am zis, sunt foarte multe chestii la propuneri,ce pot fi adaugate si n-ar incurca deloc activitatea de pe server, din potriva. Sa fac Trucker/Fish, mereu e ca o boala cronica de care tot incerci sa scapi.

Oricum, propunerile alea nici nu cred ca sunt verificate de Shad0w, mai mult ca sigur. Daca noi nu raspundem la sondaj cu "Da , vrem ceva nou !" atunci el o sa-l lase asa pentru totdeauna, deci daca vreti schimbarea, votati schimbarea !

Prin 'uptade major' la ce te referi? Daca te referi la: adaugarea de joburi ; noi bizzuri ; case ; niste uptade-uri la factiuni. DA, daca nu, e destul de bun din celelate puncte de vedere, inafara de unul. Sanctionarea DM-ului si DB-ului sa fie mai aspra, gen DM = Ban 1-2 zile / DB = Ban 1-2 zile, dupa care sa tot urce.     

Prin 'uptade major' la ce te referi? Daca te referi la: adaugarea de joburi ; noi bizzuri ; case ; niste uptade-uri la factiuni. DA, daca nu, e destul de bun din celelate puncte de vedere, inafara de unul. Sanctionarea DM-ului si DB-ului sa fie mai aspra, gen DM = Ban 1-2 zile / DB = Ban 1-2 zile, dupa care sa tot urce.

Esti nebun? Cum sa iei ban pt dm / db mai bine 150-240 minute jail

Esti nebun? Cum sa iei ban pt dm / db mai bine 150-240 minute jail

Inseamna ca esti unul dintre sutele de DM-isti, eu sincer m-am saturat de ei, face-ti DM pe cop nu pe alte factiuni/civili.

mdaa gamemod-ul acesta este destul de fain,da nu ar strica joburi noi cum ar fi un job in care poti sa devii tractorist,sau sofer de avion in care poti transporta playerii prin orase.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.