Jump to content

[Cerere] BENQ-AIM

Savage  Benqletz
 Share

Recommended Posts

2gua83a.jpg

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Andrei Bobolete 
Varsta:16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Un baiat foarte linistit, la locul lui, imi place munca si tot ce primesc sau iau sa fie pe meritul meu si pe munca mea. Nu am ''antecedente'' ban-uri pentru cod-uri, nici un fel de ban, sanctiuni etc. Poate doar un jail sau un warn in trecut.

Vreau sa ma clasificati si sa alegeti dupa ce fel de om sunt in realitate, nu neparat in samp.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Benqletz.
Nivel :29 
Nume folosite anterior:Benq / Sill3nt
Vechime pe server:1 an si 2 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Niciodata.

Poza cu invitatie:1214lsy.jpg

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Benqletz.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Nu cred ca este necesar, dar poftim: TenyxMC skype/ Bobolete99 tot skype/ bobo.andrei1999 messenger./ Sill3nt tumblr.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Incerc de mult sa intru in AIM,  am avut multe pro-uri dar neutrele ''m-au ucis'', imi place AIM deoarece are cei mai buni membri la arme, majoritatea nu toti, stiu sa traga excelent. Este un clan serios, isi aleg membri pe spranceana, si au mult succes in randul tuturor playerilor.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Logo-uri, avatare, semnaturi, orice. Mai ales in photoshop.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Mai am o precizare: Va rog argumentati raspunsurile voastre, si vreau sa va spun ca daca nu ma cunoasteti nu inseamna ca nu merit sa intru in AIM, doar ca nu am iesit in evidenta prea mult, e posibil sa  nu ma cunoasteti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.