Sheamus Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Cartea Recordurilor-RED.BUGGED.RO Pentru a fi trecuţi în aceasta carte trebuie ca dovezile pe care mi le prezentaţi să fie sub forma unor ScreenShot-uri sau sub forma unui video.Dacă acestea vor fi valide vor fi prezentate în acest topic pentru a nu exista discuţii. Model de postare: Nick: Level: Factiunea: Recordul pe care vrei sa-l dobori: Dovada: Alte precizari: Pentru prima data incepem cu Recorduri Generale ! Cele mai multe repair-uri, refill-uri acordate într-o zi: -Loc Liber- Cele mai multe materiale obţinute: -Loc Liber- Cele mai multe free-uri acordate într- zi: -Loc Liber- Cei mai mulţi km parcurşi într-o zi cu un vehicul personal: -Loc Liber- Cei mai mulţi km parcursi cu un vehicul personal(rulajul): -Loc Liber- Cele mai multe /ad-uri date într-o zi: -Loc Liber- Ţineti minte, puteţi da jos unul dintre "adversari" dacă aveţi peste recordul său. Vor urma şi alte recorduri..O să revin cu edit când vor fi gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRoyal23 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Foarte frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvy_Sportivu Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Nick: Kip Level: 29 Factiunea: News Reporters. Recordul pe care vrei sa-l dobori: Cei mai mulţi km parcursi cu un vehicul personal(rulajul): -Loc Liber- Dovada: http://i.imgur.com/PnPQyJm.png Alte precizari: Posibil o sa mi-l doboare, la zile daca ar fii record al meu ar fii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoTix Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Foarte interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chouffy Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Frumos, buna idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Shield Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Interesanta idee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.