FrEeRuNiNnG Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Nume: IonuţVarsta: 15Autodescriere (~ 30 cuvinte):Mă numesc Ionuţ am 15 ani, stau in Bucureşti îmi place, să mă recreez pe PC mai bine zis jucandu-mă Sa:Mp, si alte jocuri momentan acesta mă pasioneaza mai mult, deci pe el insist. Despre mine, pot zice ca sunt un om cu simţul umorului, am cei 7 ani de acasă îmi place sa glumesc, dar de fiecare data in limita bunului simţ. Mai pot zice că-s un om bun, iertător, sunt serios când vine vorba şi drastic(doar când sunt luat peste picior, sau când cineva incalcă regulile).Îmi place sa ascult muzica, ştiu să socializez cu tot felul de oameni, nu-mi plac oamenii îmfumurati, sau mincinoşi si joc Sa:Mp de 5 ani..STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : FreeRuNiNngNivel : 10Nume folosite anterior: -Vechime pe server: 3 săptămâni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie:http://imgur.com/dhHKaVu Link cu faction history: N-am fost în nicio facţiune.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype: freeruning.24De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Păi eu zic că sunt potrivit pentru acest clan, fiindcă am experienta necesră pentru un clan respectat, am mulţi prieteni si chiar vreau să ajut cum pot.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienţa mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Neutru, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShowDenYourHart Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 contra, clar 0 factiuni=0 experienta, no offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Contra. Cand o sa intri intr-o factiune pasnica/departament/mafie si o sa ai peste 20 zile atunci poti aplica in AIM. Respins. Ai primit 2 contra. Edited April 16, 2014 by AIMPiCi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts