Jump to content

Cerere [AIM]FeeRuNiNng.

FrEeRuNiNnG
 Share

Recommended Posts

Nume: Ionuţ
Varsta: 15
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Mă numesc Ionuţ am 15 ani, stau in Bucureşti îmi place, să mă recreez  pe PC mai bine zis jucandu-mă  Sa:Mp, si alte jocuri momentan acesta mă pasioneaza mai mult, deci pe el insist. Despre mine, pot zice ca sunt un om cu simţul umorului, am cei 7 ani de acasă îmi place sa glumesc, dar de fiecare data in limita bunului simţ. Mai pot zice că-s un om bun, iertător, sunt serios când vine vorba şi drastic(doar când sunt luat peste picior, sau când cineva incalcă regulile).Îmi place sa ascult muzica, ştiu să socializez cu tot felul de oameni, nu-mi plac oamenii îmfumurati, sau mincinoşi si joc Sa:Mp de 5 ani..

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : FreeRuNiNng
Nivel : 10
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: 3 săptămâni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/dhHKaVu

Link cu faction history: N-am fost în nicio facţiune.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype: freeruning.24
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Păi eu zic că sunt potrivit pentru acest clan, fiindcă am experienta necesră pentru un clan respectat, am mulţi prieteni si chiar vreau să ajut cum pot.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienţa mea.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Contra. Cand o sa intri intr-o factiune pasnica/departament/mafie si o sa ai peste 20 zile atunci poti aplica in AIM.

Respins. Ai primit 2 contra.

Edited by AIMPiCi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.