Jump to content

[Info] Crearea /ad-urilor in functie de necesitati

gree
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca foarte multi dau /ad-uri foarte, foarte iritante. Am cateva exemple pentru voi, exemple de /ad-uri non-roleplay si /ad-uri roleplay si care cu siguranta atrag mai multa atentie.

/ad-uri non-roleplay:

/ad vand sunryse frumos

/ad vand casa ls urg

/ad vand masina schimb pe orice

/ad cumpar orice de 100k

/ad cumpar mats

/ad caut femei

/ad liderul factiunii X sa ma sune sa vb cu el rpd

/ad-uri roleplay

/ad Vand masina Sunrise: 20 de zile, 350km parcursi. Pret-ul plecand de la 1.000.000 $.

/ad Cumpara casa, de preferat situata pe Vinewood. Bugetul meu este de: 20.000.000 $.

/ad Vand masina Elegy (5 zile, 120km parcursi). Sunt dispus sa fac un schimb pe o casa sau un bizz, ofer si diferenta.

/ad Vand 150.000 materiale. Astept oferte de la doritori, pret-ul minim: 2.000.000.

Sunt sigur ca toti putem sa dam astfel de anunturi. Am fost la scoala toti, am invatat limba romana, stim sa o folosim, de ce nu am face-o ? Puteti sa gresiti, dar atunci cand o faceti involuntar, este de inteles, orice om greseste, insa atunci cand o faceti intentionat,cum ar fi sa preferati sa scrieti "rpd" in loc de "rapid", deja devine ridicol, iar voi deveniti ridicoli.

Este timpul sa avansati, sa treceti la urmatorul nivel, asa se scria prin 2007 pe messenger, este timpul sa umplem golurile ce le-am lasat atunci cand scriam o propozitie pe messenger si era formata din 3 litere.

Nu este de ajuns doar sa scrii corect, trebuie sa dai cat mai multe detalii si cat mai importante, daca vrei sa primesti oferte cat mai bune, altfel poti sa-ti iei adio.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.