gree Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Crearea contului Atunci cand va creati contul, de preferat este sa-l completati cat mai corect, adica sa aveti trecuta varsta reala si adresa de email a voastra. Atunci cand urmeaza tutorialul, ar fi foarte bine daca l-ati urmarii cu atentie. Fie ca a-ti mai jucat sau nu pe alt server in trecut, va poate fi de folos. Primul skin In principiu daca sunteti baiat, alegeti-va un skin de baiat, iar daca sunteti fata, alegeti-va un skin de fata. Daca cumva sunteti baiat si va alegeti un skin de fata, sau invers, trebuie sa va spun ca asta in mod normal nu este corect fata de ceilalti jucatori care respecta modul de joc, adica Roleplay. Primul job Nu stiu care ar putea sa fie primul job. Eu personal am ales Trucker si cu el am ramas. Am incercat toate job-urile, la inceput era haos, acum poti sa muncesti mult mai usor. Poti incerca sa muncesti fiecare job in parte si sa alegeti ce iti place. Daca, cauti un job din care sa castigi bani rapid, alegi Fisherman, insa daca doresti altul din care sa castigi mai multi bani, insa intr-un timp mai indelungat, alegi Trucker. Prima masina Personal iti recomand Perennial, care costa 500.000 $. Asta daca doresti o masina si deja ai un buget destul de ok, adica sa zicem 2.000.000 $ - 4.000.000 $, pentru a putea ramane cu o suma modica de bani, sa poti intra mai rapid in afaceri. Daca nu doresti neaparat masina, doar un mijloc de transport ieftin cu care sa iti faci treaba, iar bugetul tau este unul mic, poti alege o bicicleta, costa 250.000 $. Primul business Asta depinde de multe alte lucruri. Insa in principiu, primul tau business ar trebuii sa nu fie pe marginea hartii, deoarece nu o sa ai profit din el. Daca o sa ai destui bani la un moment dat, cel mai bine este sa cauti in asa fel in cat sa dai ceva la schimb, plus diferenta din partea ta sa poti lua un business cat mai bun si cat mai in centrul orasului. Prima factiune Prima factiune ar trebuii sa fie una dintre cele pasnice, adica Taxi, Paramedic, School Instructors. Daca vei fi un jucator exemplar, ce respecta cat de cat regulamentul serverului cat si regulamentul factiunii si apuci sa faci minim 14 zile in factiune, dupa o sa fie foarte usor sa iti schimbi factiunea in functie de ce doresti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdz0rDT Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Frumos, bravo! Ai avut ceva de munca... Cand pot, iti voi da un +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHINEZEW. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Good Job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkz0r Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Si acesta este un topic folositor pentru newbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkepT_ Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts