gree Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Pentru a fi siguri ca veti primii invitatie in clan, faceti cererea doar daca cerintele urmatoare le indepliniti. Varsta minima este de 17 ani. Nu se accepta membrii agramati. (kf,cf,bn,sal) Nu se accepta membrii suferinzi. (s@lpa,kfbn,cfbn) Pentru a putea primii o invitatie, trebuie sa faceti o cerere. Postati aici un reply, urmand modelul urmator: Nick:Varsta: De ce doresti sa intrii in clan?: Esti de acord cu regulamentul clanului?: Cei care vor fi acceptati, sunt rugati sa trimita un sms, sau sa sune liderul sau unul dintre co-lideri, pentru a primii invitatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrasuXXX. Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 (edited) Nick: SherNVarsta: 2 cai frumosi De ce doresti sa intrii in clan?: Pt ca dau bine, pls. Esti de acord cu regulamentul clanului?: Nu. Edited April 25, 2014 by gree Aceasta postare a fost raporta-ta moderatorilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadilac. Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Nick:DuckyVarsta:19 ani De ce doresti sa intrii in clan?:Pentru ca imi place si vad ca e un clan de treaba Esti de acord cu regulamentul clanului?:Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gree Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Nick:Ducky Varsta:19 ani De ce doresti sa intrii in clan?:Pentru ca imi place si vad ca e un clan de treaba Esti de acord cu regulamentul clanului?:Da Imi pare rau ca n-ai putut primii raspuns, insa am avut suspend pe forum. Am sa te contactez in joc, iar daca mai doresti sa primesti invite, ai sa primesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burj Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Nick:BogziVarsta:17 De ce doresti sa intrii in clan?:Sa ajut clanul cu ce pot si Este un clan foarte bine organizat Esti de acord cu regulamentul clanului?:Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gree Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Nick:Bogzi Varsta:17 De ce doresti sa intrii in clan?:Sa ajut clanul cu ce pot si Este un clan foarte bine organizat Esti de acord cu regulamentul clanului?:Da Vei primii invitatie in scurt timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmiTh. Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 wrong Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuFitzza Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Nick: Ne0 Varsta: 18 De ce doresti sa intrii in clan?: Pentru a avea cu cine comunica si pentru a ajuta colegii la greu si sa mai cunosc playeri noi. Esti de acord cu regulamentul clanului?: Da, desigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.Vol Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Nick: Dj.VolVarsta: 18 de curand. De ce doresti sa intrii in clan?: Pentru ca 3am. are membri educati, care stiu sa joace intr-un mod calm si fara injuraturi. Esti de acord cu regulamentul clanului?: 100% de acord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts