Jump to content

Cerere - [AIM] - .RICHER

GIVENCHY1
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Gabriel.
Varsta: Am 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pai, sunt un baiat obisnuit, sunt din Bucuresti. Sunt un baiat educat, inteligent si manierat. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa comunic. Hobby-urile mele sunt urmatoarele: Biliardul, Fotbalul, Basketul si mai joc dar rar, ping - pong. Imi place foarte mult sa calatoresc si sa ma bucur de viata, pentru ca ai doar una.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : .RICHER
Nivel : Am level 31.
Nume folosite anterior:  Innainte aveam nick-ul GABRIEL_SMITH
Vechime pe server: Aproximativ un an, joc din data de 12 iunie de anul trecut.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, 3 zile, abuz de functie.

Poza cu invitatie: http://gubii31.tumblr.com/ e prima poza dar sunt alaturate ca sa zic, sunt doua poze cu invitatii de la 2 oameni diferiti.

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.RICHER deasemenea mai am 3 factiuni anterioare, pe cand nu era panelul: Taxi LV - rank 2 , Grove Street - rank 3 si Ballas - rank 2.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:  Id de skype: roll.gubi si de messenger: radioconnect_dedicati 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:  Imi doresc foarte mult sa intru in acest clan, se poate observa deoarece este a 2-a aplicatie si sper sa fiu acceptat. Inca de la inceput mi-am dorit,  dinnainte sa fie acest sistem cu clanurile, chiar donasem pentru premium si pentru a intra in clan.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orice pot.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.