Twist7 Official Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:VladVarsta:17Autodescriere (~ 30 cuvinte):Prietenos,glumet,cu spiritul de echipa,imi place sa imi fac multi prieteni si nu sunt asa cum cred unii ca sunt multi sau inselat si au recunoscut,sunt in baiat de treaba.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :TwistNivel :44Nume folosite anterior:xJoK3RuLx,Hitler666,HitlerZEW,Freedy.Rap.Vechime pe server:1 an si o luna.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da de 2 ori: prima data din greseala de la Radw dar am fost debanat si a 2 oara bug-abuse debant de Tibi. Poza cu invitatie:http://i.imgur.com/spGFRYn.png Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Twist7CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:bulka.kent - skype si yahoo - jokerul.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan cu membru buni,care stiu sa glumeasca si chiar merita sa fac parte din acest clan.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce este nevoie,si pot.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da,tot timpul il voi avea.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da. Add:Au vazut cei care in topicul trecut au dat neutru ca sau inselat in privinta mea si si-au facut o parere buna despre mine si nu sunt cum cred unii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFIX. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) Contra. -Suferi mult prea mult. Edited April 17, 2014 by AIM.RAFIX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReLoaD. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Neutru - nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3DaToR Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist7 Official Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Retrag nare rost am obs ca aveti membri care nu stiu ce e cuvantul suferinta si gluma.Daca spune cn ca ai aim si tu spui ca nu ca am [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] in gluma e clara trb pt el inseamna suferinta T/C nu aveti membri cum credeam si cum sunt altii de ex: Quartz,Predator,Mihai si multi altii.[AIM]Rafix nush cati ani ai dar degeaba ii ai.Succes in continuare. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlesaFCP Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Contra - limbaj, suferinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist7 Official Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Contra - limbaj, suferinte. Nush pt ce mai dai contra daca am cerut T/C :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts