Jump to content

Cerere - AIM - Twist7

Twist7 Official
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Vlad
Varsta:17
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Prietenos,glumet,cu spiritul de echipa,imi place sa imi fac multi prieteni si nu sunt asa cum cred unii ca sunt multi sau inselat si au recunoscut,sunt in baiat de treaba.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Twist
Nivel :44
Nume folosite anterior:xJoK3RuLx,Hitler666,HitlerZEW,Freedy.Rap.
Vechime pe server:1 an si o luna.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da de 2 ori: prima data din greseala de la Radw dar am fost debanat si a 2 oara bug-abuse debant de Tibi.

Poza cu invitatie:http://i.imgur.com/spGFRYn.png

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Twist7

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:bulka.kent - skype si yahoo - jokerul.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan cu membru buni,care stiu sa glumeasca si chiar merita sa fac parte din acest clan.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce este nevoie,si pot.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da,tot timpul il voi avea.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.

Add:Au vazut cei care in topicul trecut au dat neutru ca sau inselat in privinta mea si si-au facut o parere buna despre mine si nu sunt cum cred unii. 

Retrag nare rost am obs ca aveti membri care nu stiu ce e cuvantul suferinta si gluma.Daca spune cn ca ai aim si tu spui ca nu ca am [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] in gluma e clara trb pt el inseamna suferinta T/C nu aveti membri cum credeam si cum sunt altii de ex: Quartz,Predator,Mihai si multi altii.[AIM]Rafix nush cati ani ai dar degeaba ii ai.Succes in continuare. .t/c.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.