Jump to content

Cerere - AIM - LikeSpliff

LikeSpliff
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: În realitate mă numesc Bujoreanu Adrian.
Varsta: Am minunata vârsta de 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Ma numesc Adrian, porecla mea este Bujor, vine de la Bujoreanu, numele meu de familie, sunt din judetul Hunedoara si am varsta de 14 ani.  Sunt o fire prietenoasa, un baiat de treaba, inteligent, prietenos, respectuos,  descurcaret in orice situatie, ascultator fata de cei cu mai multa experienta, care vrea sa ajute pe cei care au nevoie, care stie sa vorbeasca civilizat, care scrie corect din punct de vedere gramatical, pe care te poti baza oricând, care termina un lucru început, care judeca înainte sa ia o decizie, care respecta pe toti cei care îl respecta.  Acesta sunt eu, un om simplu intr-o lume simpla.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : LikeSpliff
Nivel : Detin nivel 21.
Nume folosite anterior: Nu am mai avut.
Vechime pe server:  Aproximativ 6 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat niciodata.

Poza cu invitatie:  http://imgur.com/PTYjhQN

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LikeSpliff

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype : adrian54104 / Messenger : [email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: As dori sa ma alatur in acest clan deoarece este cel mai organizat clan, cu un lider bun, cel mai serios clan,  in acest clan membrii sunt experimentati si priceputi, este un clan in care membri se respecta intre ei, indiferent de rank si isi permit glume intre ei.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Intodeauna cand vreun membru din clan va avea vreo problema, voi fi acolo sa il ajut.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord, este cel mai frumos tag.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord.

Cand dati contra, precizati si de ce dati.

Iar faptul ca ai spus ca eu si Eduard dam contra / neutru fara sa fim ON, etc....

Eu sunt ON aproape non-stop, iar eduard nu prea stiu. Eu dau pro celor care merita. Imi cer scuze daca un prieten de al tau a picat, dar asta nu este numai vina mea si nu trebuie sa te razbuni pe altii. Oricum, bafta !

Scuzati daca e OFF-Topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.