BogdanCNZ Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 1Nick: Bogdanz0r Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): Text: BogdanZEW Detalii: Scris-ul BogdanZEW sa fie culoare potrivita avatar-ului. Detalii despre text: Sa scrie doar BogdanZEW, fara buGGEd.ro, ca bugged.ro il face un prieten, calumea. P.S.: Cine face cum am ceut are best si +1. Multumesc! 1 avatar miscator effect bass 2-lea avatar normal ( sa nu se miste ). Mersi ;) Sa fie o marime buna, pt. 50kb ... stiu eu dc ... ma ajuta un prieten sa ia-sa un avatar beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebor. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 1Nick: Bogdanz0r Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): Text: BogdanZEW Detalii: Scris-ul BogdanZEW sa fie culoare potrivita avatar-ului. Detalii despre text: Sa scrie doar BogdanZEW, fara buGGEd.ro, ca bugged.ro il face un prieten, calumea. P.S.: Cine face cum am ceut are best si +1. Multumesc! 1 avatar miscator effect bass 2-lea avatar normal ( sa nu se miste ). Mersi ;) Sa fie o marime buna, pt. 50kb ... stiu eu dc ... ma ajuta un prieten sa ia-sa un avatar beton. Oricine poate răspunde la cereri, dar poza de mai jos / sau textul BUGGED sunt obligatorii pe fiecare creatie de la secţiunea cereri. Cine nu o să pună poza sau textul BUGGED la x3 avertismente nu va mai putea răspunde la cereri. Îi puteţi schimba culoarea daca vreţi să se asorteze cu creaţia apăsând CTRL+U. Dimensiunea este de cât vreti voi, dar nici prea mica încât să nu o poti vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKing. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) 1Nick: Bogdanz0r Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): Text: BogdanZEW Detalii: Scris-ul BogdanZEW sa fie culoare potrivita avatar-ului. Detalii despre text: Sa scrie doar BogdanZEW, fara buGGEd.ro, ca bugged.ro il face un prieten, calumea. P.S.: Cine face cum am ceut are best si +1. Multumesc! 1 avatar miscator effect bass 2-lea avatar normal ( sa nu se miste ). Mersi ;) Sa fie o marime buna, pt. 50kb ... stiu eu dc ... ma ajuta un prieten sa ia-sa un avatar beton. Edited April 17, 2014 by Ryder.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanCNZ Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Mda ... mai astept cate-va creeatii, stiu ca nu este voie fara text bugged, dar rog sa face-ti fara, multumesc. Sa fie unul fain, cu text, bordura, ... etc. Faceti o exceptie ... o sa fie si buGGed, dar ala v-a fii pus de un prieten. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoreyTaylor Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Mda ... mai astept cate-va creeatii, stiu ca nu este voie fara text bugged, dar rog sa face-ti fara, multumesc. Sa fie unul fain, cu text, bordura, ... etc. Faceti o exceptie ... o sa fie si buGGed, dar ala v-a fii pus de un prieten. Multumesc! La cererea ta nu s-a mai raspuns de mai bine de 24 ore. ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts