Jump to content

Sugestie - sectiune Events.


Gronkh
 Share

Recommended Posts

Salut,


 


Dupa cum spune si titlul topicului, aceasta sugestie are ca 'tinta' sectiunea de eventuri din cadrul serverelor de SAMP de pe buGGed.


 


Propun adaugarea unei echipe de moderatori (1-2 persoane) care sa se ocupe cu buna-functionare a acelei sectiuni din cadrul forumului adresat serverelor de SA:MP. Fiind putin mai exact, atributile moderatorilor ar trebuii sa fie: selectarea evenimentelor, asigurarea ca premile in cadrul acestora vor fi acordate - in caz contrar sa existe o pedeapsa (gen: 30 de zile nu mai ai dreptul de a participa la nici-un eveniment), asigurarea ca nu se gasesc 2 eventuri de acelasi tip, etc.


 


Fac aceasta sugestie deoarece nu am vazut pana acum nici un event mai deosebit, am vrut si inca vreau sa creez un eveniment, dar nu se uita prea multa lume in acea sectiune deoarece este extrem de dezordonata si sunt foarte putine eventuri serioase (nu fake-uri) in adevaratul sens al cuvantului. 


Edited by Gronkh
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.