Jump to content

Vand OMV LV de langa LVPD astept oferte!

Recommended Posts

sunt de partea lui MenThOLxD am avut si eu OMV asta si nu produce mai mult de 50k pe zi....sincer warn ar trebui sa primesti tu pentru ca falsifici dovezile si incerci sa dai teapa la altii cu bizzul....eu l-am vandut pe 170kk acum 3 sapt....asa ca o sa cer eu warn pt bataie de joc

• Upvote 1

Pai asa se da warn aici, altii falsifica dovezile si inseala jucatorii .. si altii care zic adevarul isi iau warn . asta e .. mersi petrutz oricum.

Dute iati tuning cu bani aia care produce 50k.

=]] ai vrea tu sa faca 50k ... tu da-i /fill acolo

sunt de partea lui MenThOLxD am avut si eu OMV asta si nu produce mai mult de 50k pe zi....sincer warn ar trebui sa primesti tu pentru ca falsifici dovezile si incerci sa dai teapa la altii cu bizzul....eu l-am vandut pe 170kk acum 3 sapt....asa ca o sa cer eu warn pt bataie de joc

Akum 3 saptamani era a lu: http://forum.bugged.ro/topic/70325-vand-omv-de-langa-lvpd-astept-oferte/

Mor dusmani mor. Petruz vei lua warn ,mentol inca un warn pt faci chat din topicul meu.Mincinosi ca voi nam mai vazut asa tare ma pupati.....

Nici nu stiti sa mintiti mai ales tu petruz.Nu aveti valoarea mea ma V@/@AR3

Edited by Richard

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.