ArMa.BUG Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (edited) Cum spune si titlu am hotarat sa infintez o ''scoala'' de scripting. Vom crea niste tutoriale pentru micii ''scripteri''. Model de aplicatie: Nick: Level: Ore jucate: La ce te pricepi (MyQSL, SQL) Ce inseamna EOS? Diferite intrebari ale playerilor. 1.Ce experienta ai sa infintezi aceasta scoala? 3 ani in pawno, crearea a 6 gm-uri de trucking (3 editate si 3 facute de mine de la zero) 250 de mape, si 130 de fs-uri. 2.De unde ai invatat sa scriptezi? Pai, m-am uitat la un tutorial acum 3 ani si de atunci am inceput sa ma apuc cu adevarat de scripting. To be continued... Edited April 19, 2014 by ArMaZEW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPGAlex Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (edited) Nick: iStorm. Level: 25 Ore jucate: 458 La ce te pricepi (MQSL, SQL): MySQL ma pricep mai mult decat SQL. Ce inseamna EOS?: Este un simbol folosit pentru stringuri, nush sa detaliez pentru ca nu folosesc. Edited April 19, 2014 by iStorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMa.BUG Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 IStorm esti acceptat ASTEPT un pm de la tine cu ce stii.RECRUTAM INCA 3 OAMENI Link to comment Share on other sites More sharing options...
HappyBase. Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Nick: KAPSUftw Level: 13 Ore jucate: 160 La ce te pricepi (MyQSL, SQL): amândouă, mai mult știu sql decât mysql. Ce inseamna EOS?: este un simbol. Exemplu: strtok(const string[], &index) { new length = strlen(string); while ((index < length) && (string[index] <= ' ')) { index++; } new offset = index; new result[20]; while ((index < length) && (string[index] > ' ') && ((index - offset) < (sizeof(result) - 1))) { result[index - offset] = string[index]; index++; } result[index - offset] = EOS; /////aicișa xD return result; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts