Jump to content

Cerere-AIM-Wolyan

StefanStef
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Barsan Stefan.
Varsta: Am 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Stefan, sunt din municipiul Deva si am varsta

de 14 ani. Sunt o fire prietenoasa, incerc sa ma implic peste tot sa dau o mana de ajutor daca este cazul. Cand
 e vorba de organizare, munca in echipa las tot deoparte si ma bazez pe organizare sau munca in echipa. Sa nu uit
 faptul ca sunt o persoana care are simtul umorului. Aceasta sunt eu, un om simplu, intr-o lume simpla.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Wolyan
Nivel : Detin level 17.
Nume folosite anterior: Nu am avut.
Vechime pe server: Ma joc pe acest server din data de 24.01.2014.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am luat niciodata ban.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/ZNeqHYq.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Wolyan

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype: id.games 1 / messanger: [email protected].
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru deoarece acest clan are niste membrii seriosi, de treaba si amuzanti. Mai precis doresc sa intru pentru ca am un prieten acolo, mi-a povestit cate ceva despre atmosfera vesela de pe chatul[/c]. Pe de alta parte am mai multi cunoscuti in acest clan cu care ma inteleg foarte bine. Acest grup este unul din cele mai respectate clanuri de pe server si mi-ar placea sa fac parte din el.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Clanul voi incerca sa-l ajut cum pot.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.