Cosma Claudiu Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Salutare, am o cerere, am facut un program folosind Visual Basic si am facut si o baza de date care sunt conectate intre ele, totul e bine dar cand dau programul unui prieten, il testeaza dar nu raspunde cu phpmyadmin, la ip am incercat si localhost si ip meu ( am ip static dar nu am facut port forwarding ), cum fac sa raspunda programul cu baza de date? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin.Capone Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (edited) Pentru a le merge şi altora programul, baza de date trebuie hostată online. localhost = e hostată pe propiul tău PC, şi nu poate fi accesată de altcineva. Fiind hostată pe propiul tău PC, ai nevoie de un server instalat (XAMPP / WAMPP) care să îţi emuleze bazele de date. Ţie îţi merge pentru că ai aşa ceva. El probabil nu are serverul instalat şi / sau nu are baza de date pe care programul o foloseşte. Eu prin programul meu am folosit o bază de date online. Când foloseşti o bază de date online, nu trebuie să foloseşti localhost sau 127.0.0.1, ci adresa serverului pe care baza o are (DNS deobicei). *care nu este aceeaşi cu domeniul pe care e hostată baza sau cu IP-ul domeniului. Edited April 19, 2014 by Justinz0r 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosma Claudiu Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 @Justinz0r, tu cum ai folosit o baza de date online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentine Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Pentru a le merge şi altora programul, baza de date trebuie hostată online. localhost = e hostată pe propiul tău PC, şi nu poate fi accesată de altcineva. Fiind hostată pe propiul tău PC, ai nevoie de un server instalat (XAMPP / WAMPP) care să îţi emuleze bazele de date. Ţie îţi merge pentru că ai aşa ceva. El probabil nu are serverul instalat şi / sau nu are baza de date pe care programul o foloseşte. Eu prin programul meu am folosit o bază de date online. Când foloseşti o bază de date online, nu trebuie să foloseşti localhost sau 127.0.0.1, ci adresa serverului pe care baza o are (DNS deobicei). *care nu este aceeaşi cu domeniul pe care e hostată baza sau cu IP-ul domeniului. Total gresit. Daca Itachi are serverul XAMPP instalat pe PC si port forwarding pe IP-ul actual al PC-ului , in caz de router trebuie sa faca forwarding pe 192.168.x.x si dupa ip-ul 80.x.x.x care il afiseaza pe site-urile de find my ip trebuie sa il dea prietenului sau. Cum crezi ca serverele de metin au site hostat cu xampp ? Crezi ca toti jucatorii au instalat xampp sa le mearga register ? Nu. Daca ai router trebuie sa faci forwarding neaparat altfel nu va merge niciodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts