Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (edited) Subiectul video-ului: Viața lui Costică O scurta prezentare: Nu necesită Link catre filmulet: Watch in 720 ( HD ) Vreau să aud cât mai multe ideei pentru episodul 2 . M-ar ajuta foarte mult un + Edited April 19, 2014 by Dunhillau 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrasuXXX. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Foarte frumos, ai inceput bine cu primul episod. Faci videoclipuri foarte frumoase fata de Sn[a]k3 ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Foarte frumos, ai inceput bine cu primul episod. Faci videoclipuri foarte frumoase fata de Sn[a]k3 ala. Păi tocmai astăzi vine omu la mine și îmi zice că face videoclipuri mai reușite decât mine de 100 de ori . L-am invitat la un bătle și cică are treabă, face truck . Omu ăsta este un copil frustrat, care vrea să se facă cunocut cu 20 de abonați, n-ai văzut ce mândru e ? Mi se mândrește mie că are vizualizări, i-am spus uită-te câte + am eu și câte ai tu, cică vine și îmi spune, am contu de o lună=)) E fraier omu ON : Mersi mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (edited) Frumos inceputul. Niste idei: 1) Costica incearca sa se angajeze 2)Si-a gasit perechea 3)Mama lui e la spital 4)A aflat ca mai are un frate sau sora Etc.. Si ai +1 de la mine, frumos cum ziceam mai sus, continua tot asa. si nu baga in seama toti ciudosii. Edited April 19, 2014 by LeoN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 (edited) Frumos inceputul. Niste idei: 1) Costica incearca sa se angajeze 2)Si-a gasit perechea 3)Mama lui e la spital 4)A aflat ca mai are un frate sau sora Etc.. Mulțumesc, mă gândeam să se răzbune cămătari că nu l-au primit în clan, dar cred că o să intorc ideea, mai aștept . Și chiar dacă aș vrea, pe server nu există un spital, ceva frumos, nu e server de video. Dacă era server și de video rupeam Edited April 19, 2014 by Dunhillau Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrasuXXX. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 (1)- Costica isi gaseste un loc de munca. (2)- Costica merge baut la munca si e concediat. (3)- Mama lui Costica ajunge in spital din cauza unei boli. (4)- Costica nu are bani sa plateasca spitalizarea mamei lui. (5)- Costica se imprumuta de niste bani de la un camatar, iar acesta ii promite camatarului ca ii va da banii inapoi in maxim 48 de ore. (6)- A trecut o saptamana si camatarul nu si-a vazut banii inapoi, iar Costica a fost batut si a ajuns la spital. (7)- Costica decide sa se lase de baut si dupa o saptamana a iesit din spital impreuna cu mama lui. (8)- Marioara vinde casa si se muta la rude. (9)- Mai departe, nu mai stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 (1)- Costica isi gaseste un loc de munca. (2)- Costica merge baut la munca si e concediat. (3)- Mama lui Costica ajunge in spital din cauza unei boli. (4)- Costica nu are bani sa plateasca spitalizarea mamei lui. (5)- Costica se imprumuta de niste bani de la un camatar, iar acesta ii promite camatarului ca ii va da banii inapoi in maxim 48 de ore. (6)- A trecut o saptamana si camatarul nu si-a vazut banii inapoi, iar Costica a fost batut si a ajuns la spital. (7)- Costica decide sa se lase de baut si dupa o saptamana a iesit din spital impreuna cu mama lui. (8)- Marioara vinde casa si se muta la rude. (9)- Mai departe, nu mai stiu. Mulțumesc mult . 1 - Cred că asta o pun în aplicare, după ce cămătari îl refuză în clan . 2 - Da, așa cred că voi face . 3 - Nu avem spital, o puneam în aplicare, dar nu am spital pe bugged . 4 - Dacă reușesc să găsesc o idee pentru 3, o pun în aplicare 5 - Da, cu siguranță, apare interesul . 6 , 7 , 8 Le pun în aplicare, totul contează de 3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 praf,lasa-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 praf,lasa-te. Gata, post, ban, uninvite :)) Mersi bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdz0rDT Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Frumos si reusit. Good job. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk1TTLe Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Frumos si reusit. Good job. :) Mulțumesc, keep calm, to be continued . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorMeX Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Foarte TARE good job ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Frumos si reusit. Good job. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiN1 Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 gege Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiutzzu99 Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Ai +1 de la mine cand pot, lasa-mi un PM sa nu uit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FellDanger Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Este reusit.Faci videourii mult mai reusite ca ale lui Sn[a]k3 ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldak. Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Este reusit.Faci videourii mult mai reusite ca ale lui Sn[a]k3 ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.FresH Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Păi tocmai astăzi vine omu la mine și îmi zice că face videoclipuri mai reușite decât mine de 100 de ori . L-am invitat la un bătle și cică are treabă, face truck . L-ai invitat la un meci de poker, la ce? Vezi tu vreo sectiune de Battle-uri aici? ON: Frumusel, dar nu inteleg de ce tu, ne ceri noua idei pentru episodul 2. Melodia nu se potriveste deloc cu videoclipul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0BB0_BGD Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Costica Mafiotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sImplww Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Tot asa este si pe Youtube ;0 si ai parerea mea este ca faci asta pentru + ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massimiliano Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Pentru a 2 a parte as avea o ide costica sase alature mafiotilor si sefuiesc banca politia ai prinde si ai baga la inchisoare vine mama lui si vine cu un m4,deagle,mp5 si oamara toti politai si pleaca si a 2 zi pleaca din oras si merg in orasul LV si acolo au o casa mare din bani furati costica devine mai frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
FellDanger Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Tre sa faci partea a-2-a neaparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acdLOOL Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 @ Dunhillau Faci videoclipuri destul de frumoase, postându-le la un interval mai mic de 3-4 zile le strici valoarea că nu mai ştii la ce să te uiţi.. acum depinde de tine dacă vei continua asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Bogdan Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Foarte frumos filmul! Mai ales ca eu am fost Costica:))!! Trebuia totusi alta melodia mai de tarani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadeAce Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Nu m-as fi gandit la asa ceva ..... =)) Foarte reusit!Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts