FlorinxdFlorin Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 De cateva zile imi da crash cand intru in joc, fara sa se incarce. De fiecare data cand aprind PC-ul si intru in SA:MP mie imi da crash si asta o pot rezolva decat cu reinstalarea jocului si m-am plictisit sa-l reinstalez zi de zi. Niste sugestii va rog, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Michaels Posted April 20, 2014 Solution Share Posted April 20, 2014 Ce sistem de operare ai ? Daca ai windows 8, click dreapta pe iconita de la samp, dute la Properties, pe urma te duci la Compatibility si pe urma scrie acolo : Compatibility Mode, bifezi Run this program in compatibility for: si alegi Windows XP SP2. Garantat 100 la 100 iti va merge. Aceasta smecherie este valabila si in Windows 7. +1 ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei__ Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Poate cand iti dai un restart la PC dispare imaginea din Daemon tools. Adauga imaginea cu daemon tools (.iso) si incearca iar. Mereu dupa fiecare restart trebuie sa adaugi imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts