Ady Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Numele meu este Andrei.Varsta: Am vârsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat căruia îi place respectul, am simțul umorului bine accentuat, nu îmi plac glumele de prost gust, nu încurajez codații. Pot spune că sunt o fire mai rebelă. Îmi place foarte mult să imi fac prieteni. Sunt o fire care ”refulează” ca să zic așa, cu ajutorul muzicii, stiu ce inseamna sa respecti.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Adyy.xDNivel : Am level 28.Nume folosite anterior: Nu am nickname-uri anterioare.Vechime pe server: Aproximativ 5 luni (am făcut o mica pauza.).Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodată ban si nici nu imi doresc acest lucru. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Adyy.xDCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: ady.moise2 De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc să fac parte din acest clan deoarece deține membri cu caracter, îmi place mentalitatea și comportamentul membrilor din clan, care au experienta, inteligenta.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider că pot ajuta cu respectul meu fata de membrii din AIM, am experienta deci nu voi face greseli. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur. Paste fericit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFIX. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Neutru, nu te cuonsc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danydany1032 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Neutru, nu te cuonsc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 De la mine, neutru, "n-am auzit de tine" . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatalinLegeto Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 Prefer sa ma retrag in glorie. :)) T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts