Jump to content

Cerere AIM Adyy.xD

Ady
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Numele meu este Andrei.
Varsta: Am vârsta de 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat căruia îi place respectul, am simțul umorului bine accentuat, nu îmi plac glumele de prost gust, nu încurajez codații. Pot spune că sunt o fire mai rebelă. Îmi place foarte mult să imi fac prieteni. Sunt o fire care ”refulează” ca să zic așa, cu ajutorul muzicii, stiu ce inseamna sa respecti.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Adyy.xD
Nivel : Am level 28.
Nume folosite anterior: Nu am nickname-uri anterioare.
Vechime pe server: Aproximativ 5  luni (am făcut o mica pauza.).
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodată ban si nici nu imi doresc acest lucru.

Poza cu invitatie: Qf7V0do.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Adyy.xD

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: ady.moise2 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc să fac parte din acest clan deoarece deține membri cu caracter, îmi place mentalitatea și comportamentul membrilor din clan, care au experienta, inteligenta.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider că pot ajuta cu respectul meu fata de membrii din AIM, am experienta deci nu voi face greseli.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:  Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.

Paste fericit !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.