Jump to content

About Last NighT - Film [2014]


cosmin22
 Share

Recommended Posts

                                                                    about-last-night-440525l-175x0-w-66edc8c

 

 

 • Descriere : În spumoasa comedie romantică Spune ce-ai făcut azi noapte, patru tineri din Los Angeles se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlneşte pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă şi isteaţă, care e la fel de timidă ca şi el când vine vorba de relaţii amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea …apoi în seara următoare… şi apoi în altă seară.

  Deşi au fost descurajaţi şi avertizaţi de Bernie şi de cea mai bună prietenă a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan şi Debbie încearcă să-şi construiască o viaţă de cuplu. Ceea ce află în curând cei doi îndrăgostiţi este că în ciuda bunelor intenţii şi a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celălalt, povestea lor de atracţie spontană şi veritabilă va cădea curând în cursele înşirate pe drumul vieţii de cuplu şi al monogamiei.

  Printre partide de sex şi dialoguri care compară vorbe de genul “hey, baby” cu “şi tu, ce ai făcut azi?,” sau aranjamente de vacanţă , ca să nu uităm de dezbaterile şi implicaţiile pe care le aduce un animal de companie -- Spune ce-ai făcut azi noapte pune sub lupă relaţiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie –plină de umor, romantică şi extrem de antrenantă – asupra vieţii de cuplu.

  O versiune nouă a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins, actualul Spune ce-ai făcut azi noapte îi urmăreşte pe tinerii protagonişti pe drumul de la bar şi până în dormitor şi apoi în lumea reală, unde toate cuplurile sunt puse la încercare.

 • [!!!] Nerecomandata copiilor sub 15 ani. ;)

 

 

 1. Cu
 •  Kevin Hart,
 • Michael Ealy
 • Regina Hall
 • Joy Bryant

 

 • Imagini specifice filmului, click pe "spoiler".

 

 

about-last-night-131607l-imagine.jpg

about-last-night-330761l-imagine.jpg

about-last-night-992813l-imagine.jpg

about-last-night-882137l-imagine.jpg

about-last-night-241875l-imagine.jpg

about-last-night-121390l-imagine.jpg

about-last-night-984661l-imagine.jpg

 

 

 

 

 • Trailer :

 

Va astept cu pareri baieti, sper ca acest film va captat atentia cat de cat.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.